- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
válasz
noblem1983 #10 üzenetére
Na, most is van valami akció, 3.497 Ft november 21.-ig.
-
Persie12
aktív tag
Én szeretek úgy játszani hogy megvan már startkor az összes kieg bizonyos játékoknál. Ezért is örültem volna ha olcsóbb az upgrade. Mondjuk van még pár játék a könyvtárban, szóval tudom pihentetni. Csak arra gondoltam hogy a Cyberpunkig kibekkelem ezzel talán, amennyi időm van mostanában játszani.Kerestem amúgy lemezes példányban és az az érdekes hogy újonnan sehol sem találtam, csak xboxra. Használtba is ritka gyöngyszem ahogy elnéztem.
Ja és még egy, érdemes lenne amúgy megvenni az upgradet, vagy csak ilyen himi humi dolgok vannak benne amik nem adnak hozzá a sztorihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest