- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
loop80
csendes tag
Ha az arányokat nézzük, bizony jóval drágább az otthoni telefonálás. Átlagkeresetet vess össze átlagkeresettel!
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyéb szolgáltatók hálózatát nem ilyen kedvező feltételekkel hívnám, de kb. 100 magyarországi kimenő percemre 1 itteni kimenő percem jut, szóval nem volt kérdés, melyiket fogom preferálni.)
-
loop80
csendes tag
Egy hete költöztem ki Londonba, és csak most látom igazán, milyen döbbenetesen drága Mo-on a telefonálás.
A szolgáltatóm hálózatán belül ingyenes a telefonálás és az sms-ezés, valamint 0,5 penny-s percdíjjal (1,7 Ft) hívom a magyarországi vezetékes, illetve 3 penny-s percdíjjal (10,2 Ft) a magyarországi mobilszámokat.
Feltöltőkártyás vagyok, a 2 napja feltöltött 10 fontot (3400 Ft) szerintem egy hónap alatt sem fogom lebeszélni.
Ez a "nem semmi"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest