- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
Azt hiszem itt pont egy olyan utcába akart bevinni a GPS ahova még egy kisteherautó sem fért volna be..
(#49) .bableWes: Köszönöm szépen, örülök hogy tetszik!
(#50) Quiksilver: Így van! 440PS, és 12.000Cm2..
Bika kis gép volt, jól megy.. Mikorra tudsz szervezni egy kis szabit magadnak?
(#51) talmida: Terveim szerint még 3 év körülbelül..
(#52) Keldor papa: Úgy legyen..
Legalább te is átélnéd mindezt, kitudja az olasz kamionos megint ott állna a parkolóban..
Tudom hogy nem teljesen ismered meg az országot, nem is azt mondtam, csak abba nem adtam igazat hogy semennyire sem..
Nem tudom apu végzett e már Finn-be, majd holnap kiderül..
Hát nem tudom.. A francia lecsó ezen része nem jött be, véleményt pedig csak arról tudok alkotni amit már láttam, és kipróbáltam.. Portugáliáról? Van 500 kép, nem tudom lesz e róla valami.. Ezt a cikket is 3 hétig írtam kb, most megint biztosan nem kapnék címlapot.. Maximum majd csinálok egy galériát valahova..
(#53) Plumpy: Akkor az asszonykád volt..
(#54) Tolkarius: Nekem öröm!
-
gamerkiller
senior tag
Hát onnan már nem messze van Calais, szóval nem sokat tartózkodtál Franciában.Amúgy tényleg csak 2 vagy 3 tábla jelzi a Francia határt, nekem sem sikerült túl jó képet lőnöm róla..
(#40) V.Stryker: Köszönöm szépen, de azért remélem tudjátok hogy a rosszat nem írom le.. Nem minden arany ami fénylik, szóval ez az út sem volt probléma mentes... Semelyik nem az..
A spanyolok pedig tényleg nagyon nem sietnek, de marhára tetszik ahogy beszélnek..
(#41) lacy00: Örülök hogy elnyerte a tetszésedet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged