- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
con_di_B #244 üzenetére
"Az Audio CD tényleg nem fog bitről-bitre megegyezni, lejátszás közben meg aztán pláne nem"
Itt kenytelen vagyok ellentmondani, mert ezen a teren konkret mereseket is csinaltam, mert erdekelt, hogy valojaban mennyire jellemzo az olvasasi hiba CD lejatszasnal. A meresi modszer az volt, hogy eloszor lerippeltem a CD-t, aztan lejatszottam asztali lejatszoban (konkretan vmi tescogazdasagos DVD jatekosban, mert egyreszt az volt, masreszt meg ettol volt igazan izgalmas a dolog
) es felvettem a hangkartya SPDIF bemeneten, majd osszehasonlitottam a kettot. Tobb oranyi anyagban talan ket helyen volt elteres, ott is csak a masodperc tort reszeig. Lehet, persze, hogy csak szerencsem volt a CD-kkel, hogy csak olyan karcok voltak rajtuk, amikkel a CD hibajavitasa meg tudott birkozni es tenyleg csak elvetve kellett interpolalnia, vagy valami, de azert ez az eredmeny azt valoszinusiti, hogy az olvasasi hibak nem jellemzok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest