Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, mert anyámmal folytattam egy emelt hangú eszmecserét, az én outputomnak nem volt megfelelő inputja nála, és az ő outputja valótlan adatokon alapult, de az ecc nem működik nála gőgösségből.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval egy dolgot akartam még említeni:
Tegyük fel, hogy egyedül -nem beszélgetnek melletted, nem köhögnek mögötted, nem csámcsognak előtted, és nem áll semmi/senki a hang útjába- hallgatsz élőben egy színházteremben (aminek tervezett akusztikája van) egy szimfonikus zenekart, megspékelve egy énekkórussal. Vagy a helyeden van egy überprofi töbszázmilliárdba kerülő hangfelvevő "ezköz", és utána a felvett anyagot kell visszahallgatnod.
-Melyik lesz az igazibb információtartalommal rendelkező adat?
-Melyiket élveznéd jobban? (feltételezve, hogy szereted az ilyen jellegű zenét is)
-Hol lenne teltebb a hangzás? (nem különböző digitális algoritmusokkal javított, valami az igazi zenétől eltérő kotyvasztott izét szeretek hallgatni)
Magyarul nem szeretem a zenei cenzúrát.No meg persze a mű dolgoktól iszonyodom. Nem azt mondom, hogy nem nézek meg egy hatalmas formás szilikonmellet(ha nem lenne párom tuti meg is döngetném a gazdáját
), de tuti hogy nem olyat választanék feleségnek.
Ne műanyaggal dúsított tejen nőjön majd fel a gyerekem. 
Vagyis a természetesség híve vagyok, amit az analóg világ prezentál felém a hibáival("zajaival") együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de tuti hogy nem olyat választanék feleségnek.