- Samsung SmartTag2 teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
titán
válasz
Dr. 444Hertz #46 üzenetére
Elnapoltam telefonváltási időszakra. Nem vitatom az èrdemeit az Apple-nek mert jó, de nem hinnèm hogy a hívás, messenger, ès fórum olvasás jobban fog működni iOS-en. Ha váltok is majd, akkor egy 6S lesz, mert a 7. szèria negyon nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
kromatika
veterán
Hiába.Ami jó az jó.
-
Wesder
titán
válasz
Dr. 444Hertz #42 üzenetére
Főleg úgy, hogy iPhone-t is csak más kezèben láttam
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
MMMMMM
tag
„P10 plus drágább lesz mint 200 ezer.Az lesz vagy 240-250 ezer.”
Pár orara kitette az MM a weboldalra a Plus arat. 260ezer, aztan le is vette az oldalrol„a huawei mutatta be minden idők legnagyobb mértékű drágulását a mobiltelefonok történetében.Anno a p6 130 ezerrel indított most 200 ezernél tart az aktuális csúcstelójuk.”
amikor a p6 kijott nem reklamozott szinesznokkel és focistakkal, nem volt neki fejlszto kozpontjai Európában, se kiépitett szerviz halozata. Ezeket olyan konnyen elfelejti mindenki mert mindenki csak többet akar de persze többet nem is fizetne erte.„.A csúcs samsung 240-250 ezer például”
Ja de az alap csucs S8 is 275ezer lesz(várhato magyarorszagi ár)„Mondjuk a 3+3+3 garancia tényleg jó dolog.Megbízik a termékében.Apple is pont ezért szimpatikus.”
Mi? Az Apple az egyik legnagyobb lehuzos pénzileg szervizben és csak egy év garanciat ad. -
DithenS
senior tag
Mondjuk a 3+3+3 garancia tényleg jó dolog.Megbízik a termékében.Apple is pont ezért szimpatikus.
-
szami777
addikt
Jön föl szépen a Vahvej, mint a talajvíz.
Csak igy tovább“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
slimshady
senior tag
Nem semmi. Mondjuk tényleg jól sikerült a P9 páros. Csak igy tovább, jó a változatosság a piacon.
üdv.: SlimShady
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #9 üzenetére
-
janeszgol
félisten
válasz
beyruth82 #28 üzenetére
De ő mutatta be minden idők legnagyobb mértékű részesedés növekedést is a piacon (a kínaiak közül) és tartja is.
Jó telókat csinálnak, megérdemlik. Én pl a Huawei-t többre nézem ,mint az LG-t, Sonyt. (Még mindig kedvenc gyártóm a Huawei. Aztán meddig, ki tudja.)[ Szerkesztve ]
-
válasz
ProEvoFan #18 üzenetére
P10 plus drágább lesz mint 200 ezer.Az lesz vagy 240-250 ezer.Igen sokallom a 200 ezret mert a huawei mutatta be minden idők legnagyobb mértékű drágulását a mobiltelefonok történetében.Anno a p6 130 ezerrel indított most 200 ezernél tart az aktuális csúcstelójuk.
[ Szerkesztve ]
-
Seikai
aktív tag
Párom most vett egy fehér P9-et, azonnal frissült is 7.0-ra. Nos én is aki S7 edge tulaj vagyok eléggé meglepődtem mit tud a telefon nem pláne ennyiért, egyértelmű bestbuy (szolgáltatónál vette pontokat beszámítva). A garancián is csak úgy pislogtam... 3 év és 3 hónap még a törésekre is
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
mackoapo11 #20 üzenetére
Szerintem arra várhatsz még nem egy hónapot hogy 150 legyen az ára. Amúgy igen az LG és a Samsung is drágább lesz viszont akinek ez a 180-200 is sok azoknak lehet megoldás a Honor esetleg.
-
natë
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #19 üzenetére
A P10 plus-szal mi a baj?
(#23) csipszikutya : egyéni tapasztalat, egyéni döntés.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
P8 tulajként relative meg vagyok elégedve a telefonnal, de a szervize egy katasztrofa, ami nálam annyit jelentett, hogy nem Huawei lesz nyár végén a következö telefonom, sajnos...
-
Sensation
tag
Szerintem designban eléggé visszalépés a P10 a P9-hez képest.. Sokkal elegánsabb, szebb a P9. (nekem)
Egyébként is nagyon elhájpfonosodott a P10 sajnos...Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
mackoapo11
aktív tag
Ér/érték arányban még mindig a legjobb a Huawei-Honor páros.P 10 is 1 hónapon belül beáll 150 körül és akkor Best Buy készülék lesz!!!
-
-
gusthy
veterán
Pedig a P9-hez képest abba végre beugrott egy normális grafikus chip. Mondjuk ez max az AnTuTu-fanoknak releváns, eddig minden 3d játékot elég jól vitt nekem a mostani is. Szóval nem cserélném le 10-re, az tény, de akinek pont most kell telefon, annak tök jó a 10-es.
@beyruth82: ez tény, de nem is számítják magukat feltörekvő márkának, ami figyelembe véve, hogy harmadikok a piacon, teljesen érthető is. Legyen olcsó az, aki be akar törni a felső osztályba. Az Apple mindösszesen másfélszer annyi telefont ad el, mint ők, hova izguljanak?
[ Szerkesztve ]
-
Pedig drágán jelent meg anno a p9 és a p10 is most.A huawei már rég elvesztette egyetlen előnyét a versenytársakhoz képest.A jó árazást.
-
Darksiders84
aktív tag
Szerintem nem lesznek ennyire népszerűek a P10-es változatok mint a P9 amit nagyon eltaláktak és még lehet jővőre is kellendő lesz. A p8 lite még mindig vásárolható reklámozzák és veszik még így közel 3 évesen is.
-
Wesder
titán
válasz
DrojDtroll #9 üzenetére
Nem biztos az
-
hemaka
nagyúr
Jó teló, pedig kicsit tartottam tőle, de bevált, 6s-ről váltottam.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Matada2.3
veterán
Vajon a P10 is képes lesz hozni ezeket a szánokat?
Finn the human
-
Wesder
titán
Ennyi szifon megy el a nyitóhètvègèn
-
Shyciii
veterán
Véleményem szerint hiába régebbi telefon, de jobb vétel a P9, mint a P10.
-
natë
nagyúr
Elegáns és hálistennek nem is sérülékeny mobil.
-
jacis
nagyúr
Nekem egy kicsit jobban is tetszik mint a P10-es duó.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Fejvadi
nagyúr
Szép eredmény.
-
Balzak83
senior tag
Jó vas, jó felület, jó áron. Ennyi a recept.
-
Nem csoda, tényleg jól sikerült az a telefon.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavalyi okostelefon és phablet kiszerelése még mindig jól fogy, immáron 12 milliónál jár az eladási mutatójuk.
- Apple notebookok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung SmartTag2 teszt
- Elektromos autók - motorok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest