12 millió felett a Huawei P9

Hirdetés

Remek évet zárt tavaly a Huawei, nem kis részben a P9 és a P9 Plus sikerének köszönhetően. Ám az, hogy 2017-et írunk, vagy a tény, hogy befutott a P10 és P10 Plus, még nem jelenti, hogy az elődmodelleket lesöpörték a polcokról. Ahogy az szokott lenni, az árak mérséklődni kezdtek, és ez is hozzájárulhatott, hogy a Huawei legutóbbi, december végi beszámolója óta is fogyott a két dupla Leica kamerás, fémházas mobilból. Nem is kevés.

A Huawei P9 fehér dobozban vásárolható meg
A Huawei P9 még mindig jól fogy [+]

Akkor a gyártó 10 millió darab eladásáról számolt be együttvéve, mára pedig ez a szám a 12 milliót is átlépte, nyilatkozta a PhoneArena szerint Richard Yu, a vállalat fogyasztói üzletágának vezére. Yu abban reménykedik, hogy a lendület kitart, és a P10 duó is eléri a hét számjegyű mutatót eladásokban.

Előzmények

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

  • 10 millió felett jár a Huawei P9

    Komoly mérföldkővel zárja az évet az egyébként is remek 2016-ot produkáló Huawei: zászlóshajó párjából már nyolcszámjegyű darab került leszállításra.

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés