Hirdetés
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MIUI / HyperOS topik
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbotnd
tag
válasz
sohajda90 #51 üzenetére
Pár dolgoz szeretnék hozzáfűzni.
1: a 18 watt nekem már nem a gyorstöltés szintje, illetve nem ettől fog meghalni az akksid. Viszont az hogy 18 watton megvan 1,5 óra alatt a 0->100% egyszerűen nem igaz (tapasztalatból mondom).2: 120 Hzre nincs meg a hardwares képesség az Applenél, mert akkor a Proba berakták volna. Igen, lehet tudtak volna ilyen kijelzőt venni, de ha úgy nem tudják belerakni a telefonba hogy használható is legyen (ne merüljön le instant az akksi), akkor nincs. Akkumulátor méretben sosem voltak erősek. (Lehet ide-oda optimalizálni, de mi lenne ha nem spúrkodnának a hardwaren)
A maradék, hogy a 120 Hz kicsit fölösleges, igaz. De akkor a 90 Hz nem fért volna bele?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sohajda90 #36 üzenetére
Nincs semmi trollkodás, csak 2 év csuszásban kiadják ugyanazt mintha spanyol viasz lenne.
Már teljesen megszoktuk, csak minden almafan védi, ha használnának azonos csúcsmodelt rájönnének.
A huawei-es példád hibádzik ott az aksi stat 20% egy este alatt user error. Simán megnézhető mi meríti, az almást meg nem tudom hova tenni 4óra használat nem egy nagy was is das.
Nálam egy egész este alatt se a huawei p40pro-m se a mostani oneplus 8 prom nem merült csak ilyen 3-4%-ot max. -
Schuler888
senior tag
válasz
sohajda90 #55 üzenetére
"holott újonnan a csúcsdroidok már lekörözték az iPhone-okat..."
Jah, csak cserebe(egyebkent kb par szazalek az a dragabb..) altalaban dupla annyi hattertarat, ramot, 5G-t es magasabb frisssitest is adnak, tehat ez az erveles nem tul valid..
Egyebkent durva, ha nem apple marketinges vagy, hogy ingyen igy vedesz egy ceget, de nem itelkezekbar az ervek sokszor nagyon benak, a kedvencem az egy ejszaka 20%ot merulo huawei volt, nagyon nem szivemcsucske a ceg, na de ilyen orbitalis kamut leirni, ahhoz pofa kell...
-
Dany007
veterán
válasz
sohajda90 #51 üzenetére
"A 120 Hz meg mint az előbbi kommentemben is írtam"
Én is így gondolom. Pár napja néztem egy S20-as tesztet, ahol kiderült amit te is írtál, hogy a 120hz választható, csak full hd felbontáson és nem minden esetben csak bizonyos alkalmazások használata közben. Ami röhej és vicc szerintem.
Ez olyan, mintha vennél egy ultra kényelmes ágyat, ami csak hétvégén használhatnál, hétköznap meg marad a fapad...
Vagy ha mondjuk veszel egy csúcs procit a gépbe és a teljesítményét csak After Effects alatt tudnád használni, amúgy a mindennapi műveleteknél ugyanolyan lassú lenne, mint az előző procival.
Szal ez így szerintem nem korrekt.
Ráadásul az Apple kijelzőket is a Samsung gyártja, tehát nyilván ezek a képességek álltak a rendelkezésre náluk is, az Apple meg szerintem - remélem - nem akart ilyen kompromisszumokat kötni.
Nekem mondjuk nagyon kéne a 120hz. Sokkal sokkal jobban mint az 5G. Az egyelőre még csak hype. Mire világszerte elterjed normális lefedettséggel az még vagy 3-5 év. Teljesen fölösleges idén még az 5G, az átlag felhasználóknak töredéke tudja csak kihasználni és aki ki is tudja használni, kérdés, hogy mire nem elég nekik telefonon a 4G sebessége 2020-ban.
Viszont nagyon bántja a szememet weblap görgetésnél vagy bármi görgetésénél hogy elmosódik a gép. Engem rendkívül zavar és ezt talán javítaná a 120hz. De nyilván csak akkor, ha full timeban full felbontáson működne. -
Noukoum
veterán
válasz
sohajda90 #52 üzenetére
Bizonyított tény, akkor magyarázd meg nekem hogy miért nem volt még egyetlen éjszaka sem hogy ne merült volna 5%-ot. 10% kb az átlag, ios verziótól függően. Hallgatlak. Családban vadi új SE, 10%-ot merül éjszakánként. Watch nélkül.
Szálljál le a magas lóról, itt egyedül te személyeskedsz.Jössz a standby üzemidővel, csak azt felejted el hogy az okostelefont használni vesszük nem dísznek. Szóval ne csodálkozz hogy senkit nem érdekel a dolog. És mint láthatod, ios-en is jelen van meglepő módon. Maximum csak picit jobb a helyzet.
-
David75
őstag
válasz
sohajda90 #51 üzenetére
"Pl. gyors töltés: minden 3 évnél újabb iPhone tudja a 18W-s gyorstöltést. Tudom a konkurencia már 60W-nál tart. De azt felesleges letagadni, hogy már a 18W is rövidíti az akku életidejét az 5W-hoz képest"
Nem érdekel az akksi élettartalma. Ha van 400k-m telefonra akkor aksi cserére is lesz pénz, viszont gyorstöltést nem tudok utólag belerakni. Egyébként a két éves mate 20 pro-t csak gyorstöltöttem és teljesen jó az akksija jelenleg is.
-
7Heads Drago
veterán
-
keszi1991
tag
válasz
sohajda90 #36 üzenetére
Elég durva h az iPhone userek h vedig jobsek szarjait.. Érdekes az én p30prom 0 azaz 0%merul estétől reggelig.. Húgom iphone 11 napi kétszer hanem 3szor lóg a töltőn..nem mellesleg órák míg feltolti.. Ja h én radugom 3 naponta amíg furdok és 100%on van.. De tudom nektek tökéletes ezek a nevetséges akksik.. Fél napot nem bír ki, nemhogy kettőt, de hazudozzal csak..
-
viera
őstag
válasz
sohajda90 #36 üzenetére
+1
Ezt én sem értem,nekem pl.eszembe nem jutna olyan telefon topikba beírni ami nem érdekel és nem tetszik.Amúgy én is tapasztaltam a merülés gondokat mindegyik telefonomnál.Kivéve amikor év végén használtam 11 Pro-t néhány hétig.Meg azóta volt nálam több Android-os telefon de mindegyik merült rendesen.A 11 Pro simán kibírt 2 napot.
Nekem elég volt 8 év az Android-ból,egyszerűen beleuntam,hogy mindig van velük valami. Ezért is váltok idén 12 Pro-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple elvileg utóbbi mellett döntött, a kettő együtt egyelőre nem megy.
- OLED monitor topic
- Facebook és Messenger
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest