Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Hát még hagyján nem a külföldi árra volna a baj.
Magyarba találtam egy helyet ahol árulja ezt az autót 22E forintért
Na annyit én se adnák érte. Főleg hogy itt írtátok hogy ez nem egy igazán tartós autó.Még erősen elgondolkozok de lehet veszek inkább egyet használtan, vagy építek egy elektromosat.
Így sacc per kb ha olcsón meg akarom úgyni és mindenből a legolcsobbat veszem így "Hobbi" Kategóriába mennyiből jövők ki? Esetleg ha kéz alól vadászok egy komplett autót amihez jár minden. Még úgy látszik ez is jobb választás mint hogy vegyek egy kínai kérdőjeles rc autót.
Ez a kínai RW Aventador se volna rossz. De 10E-nél többet nem adnák érte, amennyiért megy itthon elég zsíros árazás. Azért én nem tartok attól hogy az könnyen törne. 20 Km/h felet nem megy a 1/10-es méretű se .d
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Na annyit én se adnák érte. Főleg hogy itt írtátok hogy ez nem egy igazán tartós autó.