Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Milyen piniont, spurt rendeltél hozzá, ehhez a teljesítményhez gondolom mindkettőből fém kell. Illetve te végül melyik LiPo mellett döntöttél?
@ Necronom:
Igazad van, hogy sok pénz megy bele, amiből lehetne egy jobb. Csak a törött táv miatt nekem nagyon jó áron jött ki a Wltoys, így ha már új távot veszek hozzá, akkor kicserélem a belsejét is. A gyári motorra, esc-re, szervora meg van érdeklődő, így szinte ingyen van a váz, amihez ha mindent lecserélek alura, meg BL-re, akkor szinte 20-30-ból megvan az autó, ami már nagyon masszív lesz.
Illetve, mivel a driftautót nem kell építenem, mert vettem egy Mission-D ARR-t jó áron, így az építés örömét itt átélhetem.
Plusz a Wltoys-ra rámegy a Feiyue terepjáró kasztnija, szóval annak külön örülök, hogy autó formája lesz. 
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A baj csak az, hogy a gyári motorn a pinion kis hernyó csavarja belevolt valamivel ragasztva és elnyalódott...
Igen
elotte meg kell melegiteni mindig az ilyen beragaszott csavarokat
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz a Wltoys-ra rámegy a Feiyue terepjáró kasztnija, szóval annak külön örülök, hogy autó formája lesz.