Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peaceliker
addikt
Managertoys.hu t nézd meg, himotot árulják ami azért jó, mert ebayen hsp néven szarásig van alkatrész vicc ár alatt egy kicsivel.

KB vrx minőség, bár az nemsoká elválik.
Én is vettem egy gépet, mondjuk azért is mert mókás hogy szinte minden alu rajta

Megtápolom egy autó gyilkos BL szettel, kíváncsi vagyok mit bír majd ki
 - 

zolisx4
őstag
Ha 1/10 ben gondolkodsz,akkor én a VRX et javaslom,ha voltál a Jako-modell boltba,akkor tudod miért mondom mert van alkatrész dögivel .
1/18 autót ha lehet kerüld,kevés az alkatrész.A többi közül bármelyiket megveheted,minimális eltérések vannak a típusok között lengőkar hossz meg hasonló de alapvetően ugyan az a szisztéma,ami már jól bevált.
biztosan találsz valamit ami tetszik.
Azért ezek kefés modellek tehát úgy kalkulálj hogy kell egy szabályzó,motor,és aksi,egy fém fogas szervó sem árt.Ha nincs keret maradhat úgy ahogy van de a gyári aksi az nem túl acélos.Beletolsz egy 5000 li-po aksit és hajrá .A kefés motorok elég jó minőségűek amik benne vannak,nekem sokat kibírt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - További aktív témák...

- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest