Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misran
tag
Torrentre a Transmissiont ajánlom. Ehhez van jó kis táv-gui, azaz a laptopról, desktopról eteted a Raspi-t, hogy mit töltsön, aztán minden kikapcsolsz, ő meg dolgozgat csendben.
Biztos van más ilyen rendszer is, anno én rtorrent-et screen-nel használtam, de mára elkényelmesedtem..
-
misran
tag
Nálam Rasbmc fut, minden gond nélkül. 720p filmeket is néztem vele, de 1080(p?) film proba is volt. Ment, de ha tekertem, bármit tettem, kicsit akadt egy pár másodpercig, amíg a bufferben leült a vihar
. Zene, kép szuperül megy.Egy noname (HQ) micro-usb töltőt használok hozzá, 1000ma, 5V, teljesen jó.
( http://www.hobbyrendeles.hu/termek.1122.halozati_usb_tolto_ )Eddig minden szuper, Q3-at is meg fogom nézni rajta.

Egy kis problémám azért van a rendelésemmel..
..a póló, amit kaptam mellé, kicsit vékonykának tűnik, félek, hogy pár mosás után lejön a málnás logo..
))
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro - White Titanium - 128GB - Akku: 98% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))
wassermann