Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 11 - népalma
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Ismét láma kérdésem van:
Batocera-ra szeretnék játékokat másolni. Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit és hogyan?
Olvastam ssh-ról, ajánlottak live linux-ot, meg Samba-t, de ez nekem egyelőre latinul van. A retropie-nál
létező módszer nem műxik batocera-n (pendrive-ra fix könyvtárstruktúrába másolni a játékokat, és átmásolja magának?)? -
Zolaash
senior tag
Sziasztok,
valószínűleg ezerszer kitárgyalt n00b kérdésem van, de nincs időm ennyit visszaolvasni.
[Memóriakártya]
Mi a sz@r akkor, ha a vadiúj memóriakártyákra nem tudok írni Win10 alatt?
"Error writing to storage" hibaüzenettel megáll a RPi Imager. Sandisk Ultra (UHS-I A1) SDSQUAR-032G-GN6MA kártya, Samsung 32 gigás MB-MC32GA/EU kártyával szintén. Vadiúj kártyák. Valami Kingston 16 gigással is próbáltam, azzal is ugyanez. Etcher szintén nem írta, Win32 Disk Imager szintén nem.
Próbáltam másik kártyaolvasóval, másik USB portban is, de semmi. Egyelőre az a kártya (16 gigás Sandisk) működik normálisan, ami a géphez volt (Pi400), meg egy Samsung Evo Plus 128 gigás.
Ennyire kényes a kártyákra? A 32-es Sandisk benne van a listában, zöld is, elvileg mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann