- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Sziasztok! Abszolút amatőr vagyok, ma kaptam meg első pi-met (4-es).
Raspberry pi os-re próbáltam feltelepíteni a nyomtatómhoz drivert, de a Brother honlapján csak deb-et találtam. Ezt a pi elkezdte feltelepíteni, de hibával leállt.Utólag rájöttem, hogy a deb nem jó, armhf kellene.
2 kérdésem lenne.
1: Mivel elkezdte telepíteni, gondolom valahová lepetézte a fájljait. Hogyan tudom ezt csekkolni?
2: a telepítéseknél kérte a jelszavamat, amit megkapott, majd nem települt ugyebár. Pedig a telepítésnél eljutottam egészen a nyomtatóm IP címének beírásáig. Nem-e jól megnyitott root jogosultsággal valamit, amit nem kellett volna neki, most meg ki vagyok téve a nagyvilágnak.
Valaki jó lenne, ha adna egy pofont, hogy álljak le a paranoiával, vagy esetleg valami tipp, hogy ilyen helyzetekben hogyan csekkoljam, nem-e csináltam valami hülyeséget.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest