- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEx-
tag
a hdparm -S 120 /dev/sdb1 10perc idle time után leállítja a winyót, ha kell róla vmi, akkor simán felpörög, majd 10 perc után leáll.
Nekem ez teljesen bevált, igaz archlinux alatt, de sztm nincs különbség. -
DEx-
tag
openelec-et használ itt vki? A feliratot letölti az xbmc, de nem játsza le.
-
DEx-
tag
transmission használatakor fagyás az ntfs particio miatt is lehet
-
DEx-
tag
válasz
levi.hungary #1352 üzenetére
Köszi, de én az IMG fileokra gondoltam, vagy ezt csak simán másoljam fel az SD kártyára?
Gondolom nem... -
DEx-
tag
Egy friss openelec image-et tud valaki?
Amit a win32 diskimager-el fel tudok írni sd kártyára egyből...Ez alapján relative hamar láttam az xbmc-t:
http://techblog.jacobras.nl/raspberry-pi/installing-openelec-on-the-raspberry-pi/de nincs hang...
-
DEx-
tag
"Farnell rendelésének következő terméke 16455008 elindult raktárunkból."
Finally...
-
DEx-
tag
Mondjuk az igaz, hogy 2012/05 a lejárat ideje.
De ez csak azt jelenti, hogy május végén jár le. Jó is hogy mondod most kimegyek és át is veszem az újat.Sikerült őket reggel elérnem, elvileg tegnap, vagy mikor kapcsk egy nagyobb szállítmányt asszem éppen csomagolás státuszban van a rendelésem a belső rendszerükben...
-
DEx-
tag
Én még ott tartok sajnos hogy egy ilyen levelet kaptam 1 hónapja:
Farnell element14 will deliver your Pi to you around early May.
29/02/2012 08:17.-kor rendeltem, ez azért elég gáz...
Sztm már aki ezután rendelt az is megkapta... :s -
DEx-
tag
Nemtom volt-e...
A Magazine For Raspberry Pi Users
[link] -
DEx-
tag
Oh, oké...
Erre valaki esetleg akinek kéznél van?
-
DEx-
tag
őőőőő, most akkor te is megkaptad?
-
DEx-
tag
Sziasztok,
azzal kapcsolatban nincs vmi infó, hogy LAN-on mégis milyen az írás/olvasás sebessége egy USB-re kötött winyóval?
-
DEx-
tag
Na kb. még1 hónap... :-S
Dear customer,
Having successfully passed its CE compliance testing, we can now confirm that your Raspberry Pi will be delivered in the week commencing 21/05/2012.We'd like to thank you once again for your patience - by offering you 15% off your next online order over 1900 HUF. Simply enter the following code when you reach the checkout:
... -
DEx-
tag
thx az updatet.
-
DEx-
tag
Ha volt már bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged