- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steyer9094
tag
Sziasztok, nem teljesen Pi a kérdés. De már két hete googlezok és nem találtam megoldást. Probléma a következő, mini pc-re telepítettem a Raspbian X86 legfrissebb verzióját, HDMI kimeneten van tv-re kötve. Minden működik kivéve az LXpanelt mert az meg sem jelenik
Így elég macera terminálból indítani minden programot. Az asztalon jobb klikkre csak az openbox beállítás, a terminal és web böngésző lehetőségek ugranak elő. Ezeket a megoldásokat már mind néztem nekem nem működnek
https://www.google.hu/search?q=raspbian+lx+panel+missing&oq=rasp&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i60l3.1986j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Örülnék ha valaki tudna segíteni, elnézést az offért! -
steyer9094
tag
válasz
tothmaxy182 #11834 üzenetére
Szerintem próbáld ki másik kábellel,én először szarúl krimpeltem egy kábelt felcseréltem egy vezetéket.
Az volt az érdekes hogy a laptop nekem is ment vele de a pi nem -
steyer9094
tag
Igen ez alapján meg is csináltam, de sajnos két nap után a webes transmission felület csak krix kraxokat volt hajlandó betölteni
Gondolom az unoficial mivolta miatt, remélem hamarosan elkészül mert összességében gyorsabbnak tűnt az OPENELEC mint a mostani OSMC ami szintén alpha állapotú.
-
steyer9094
tag
Sziasztok,nemrég vettem egy Rpi2 modellt, nagyon sokat kerestem de sajnos nem találtam átfogó leírást transmission telepítéséről és használatáról OSMC,XBIAN,OPENELEC alatt!
Nagyon örülnék ha valaki tudna némi útmutatással szolgálni, jelenleg OSMC alatt sok terminál használat mellett eljutottam addig hogy működik. Viszont restart után arra panaszkodik hogy nem találja a az elérési utat adjam hozzá újból a fájlokat. Arra gyanakszom hogy előbb indul a daemon mint hogy felcsatolná a külső merevlemezt :-(Szóval segítsetek kiutat találni
-
steyer9094
tag
Sziasztok,érdeklődnék valakinek sikerült openelec 5.0.4 alatt beüzemelni a transmissiont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest