-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steyer9094
tag
Sziasztok, nem teljesen Pi a kérdés. De már két hete googlezok és nem találtam megoldást. Probléma a következő, mini pc-re telepítettem a Raspbian X86 legfrissebb verzióját, HDMI kimeneten van tv-re kötve. Minden működik kivéve az LXpanelt mert az meg sem jelenik
Így elég macera terminálból indítani minden programot. Az asztalon jobb klikkre csak az openbox beállítás, a terminal és web böngésző lehetőségek ugranak elő. Ezeket a megoldásokat már mind néztem nekem nem működnek
https://www.google.hu/search?q=raspbian+lx+panel+missing&oq=rasp&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i60l3.1986j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Örülnék ha valaki tudna segíteni, elnézést az offért! -
steyer9094
tag
válasz
tothmaxy182 #11834 üzenetére
Szerintem próbáld ki másik kábellel,én először szarúl krimpeltem egy kábelt felcseréltem egy vezetéket.
Az volt az érdekes hogy a laptop nekem is ment vele de a pi nem -
steyer9094
tag
Igen ez alapján meg is csináltam, de sajnos két nap után a webes transmission felület csak krix kraxokat volt hajlandó betölteni
Gondolom az unoficial mivolta miatt, remélem hamarosan elkészül mert összességében gyorsabbnak tűnt az OPENELEC mint a mostani OSMC ami szintén alpha állapotú.
-
steyer9094
tag
Sziasztok,nemrég vettem egy Rpi2 modellt, nagyon sokat kerestem de sajnos nem találtam átfogó leírást transmission telepítéséről és használatáról OSMC,XBIAN,OPENELEC alatt!
Nagyon örülnék ha valaki tudna némi útmutatással szolgálni, jelenleg OSMC alatt sok terminál használat mellett eljutottam addig hogy működik. Viszont restart után arra panaszkodik hogy nem találja a az elérési utat adjam hozzá újból a fájlokat. Arra gyanakszom hogy előbb indul a daemon mint hogy felcsatolná a külső merevlemezt :-(Szóval segítsetek kiutat találni
-
steyer9094
tag
Sziasztok,érdeklődnék valakinek sikerült openelec 5.0.4 alatt beüzemelni a transmissiont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged