- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.A configom az rpi2-őn fut OSMC és erre rá van akasztva 2db winyó.Az OSMC-re pedig felvan rakva egy samba egy minidlna és egy transmission torrent. Az lenne a probléma hogy megteltek a lemezek és törölni szeretnék róluk filmeket.Régebben sikerült is de valamit akkor is mókolni kellet és most az istenért sem jut az eszembe mit állítottam korábban.OSMC filekezelőből annyit ír hogy nem sikerült törölni és a hibanaplóban több infót találok (a hibanaplót nem nagyon találtam) Ha PC-n keresztül próbálom törölni valamelyik filmet akkor meg ezt írja:A file hozzáférés megtagadva. Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges.A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöz
nix User\debian-transmission.
Ebből arra következtetek hogy valamit a transmissionban kell beállítani de nem tudom hogy mit.Esetleg ötlete valakinek? Azt próbáltam hogy leállítottam a transmissiont de úgyse hagyta törölni a filmeket.
Előre is köszi a segítséget! -
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Samba server beállításához OSMC alá.Tegnap még simán ment a megosztás gyakorlatilag semmit nem kellett állítani csak ahogy a logoutos medialejátszós leírásban is van telepítetem a sambát.Utána reggel megnéztem hogy van e update a rendszerhez és talált egy két dolgot és lefrissítettem.Na azóta nem megy a megosztás.Nemtudom hogy az update miatt vagy attól függetle.Próbáltam újraindítani is de nincs változás.próbáltam azt is hogy letöröltem és úraraktam a Sambát de azsem segített.Ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Synology NAS
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Gamer PC eladó jó áron! RTX 2070/16 GB RAM/500 GB SSD/vízhűtés
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nix User\debian-transmission.
wassermann