- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
válasz
Patice #29917 üzenetére
Hmm..
B+nál is? ~480Mbiten küzdenek az (USB hubra fűzött) eszközök, szóval ha levonjuk az overheadet, akkor elméletileg kb 200Mbps sávszél is rendelkezésére állhat "irányonként".
Torrenttel lehet más, de azzal nehéz számolni, hacsak nem tesz fix max limitet rá.Más.. akkor esetleg egy Odroid?
-
Gdi
senior tag
Egy jártasabb szaki elmondaná nekem ez egyébként hogyan akar antenna lenni?
Egyáltalán mik azok és minek oda 2?[kép]
Illetve ha nem cserélik jótállás/gariban és így adja magát egy kis mod, hova érdemes egy uFL csatit forrasztani: A "Made" felirat felett lévő első ellenállás után? vagy inkább ide a szélére?Szerk: ha végigolvastam volna a cikket, akkor rájöttem volna korábban is
-
Gdi
senior tag
Ma átvettem a Pi3 B+ -t és eléggé meglepődve tapasztalom, hogy tervezés megint nem lett a leg tökéletesebb.
Bár ha jól tudom a Zero W-n is ezt az antenna megoldást licenszelték.
A nem túl jó képért bocs, ép vonaton ülök...
Ráadásul kibontáskor már így fogadott.
[kép]Szoval van ott két kicsi smd a panel szélén, a háromszög csúcsa felé. Az egyiket már csak a Szentlélek tartja. A közelében nem fogtam meg.
GG.
És ha valaki el kezd vele foglalkozni, biztos nem egyszer veszi kézbe...
de legalább ezt lehet vakuzni es uv-zni (pi3 csupasz csip baki)És igen, a proci jócskán magasabb.
-
Gdi
senior tag
válasz
Archttila #29070 üzenetére
Konfigold fel a sambád, hogy 2es verziót (is) szolgálja ki. Én általában kényszerítem arra.
Az az 1.0 jó, hogy ki van kapcsolva. Windows XP-vel együtt szépen, nyugisan engedjük elsmb.conf-ba:
min protocol = SMB2
protocol = SMB2minimum 3.6, de inkább 4.2es samba legyen.
Vagy igen, NFS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest