- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
válasz
Patice #29917 üzenetére
Hmm..
B+nál is? ~480Mbiten küzdenek az (USB hubra fűzött) eszközök, szóval ha levonjuk az overheadet, akkor elméletileg kb 200Mbps sávszél is rendelkezésére állhat "irányonként".
Torrenttel lehet más, de azzal nehéz számolni, hacsak nem tesz fix max limitet rá.Más.. akkor esetleg egy Odroid?
-
Gdi
senior tag
Egy jártasabb szaki elmondaná nekem ez egyébként hogyan akar antenna lenni?
Egyáltalán mik azok és minek oda 2?[kép]
Illetve ha nem cserélik jótállás/gariban és így adja magát egy kis mod, hova érdemes egy uFL csatit forrasztani: A "Made" felirat felett lévő első ellenállás után? vagy inkább ide a szélére?Szerk: ha végigolvastam volna a cikket, akkor rájöttem volna korábban is
-
Gdi
senior tag
Ma átvettem a Pi3 B+ -t és eléggé meglepődve tapasztalom, hogy tervezés megint nem lett a leg tökéletesebb.
Bár ha jól tudom a Zero W-n is ezt az antenna megoldást licenszelték.
A nem túl jó képért bocs, ép vonaton ülök...
Ráadásul kibontáskor már így fogadott.
[kép]Szoval van ott két kicsi smd a panel szélén, a háromszög csúcsa felé. Az egyiket már csak a Szentlélek tartja. A közelében nem fogtam meg.
GG.
És ha valaki el kezd vele foglalkozni, biztos nem egyszer veszi kézbe...
de legalább ezt lehet vakuzni es uv-zni (pi3 csupasz csip baki)És igen, a proci jócskán magasabb.
-
Gdi
senior tag
válasz
Archttila #29070 üzenetére
Konfigold fel a sambád, hogy 2es verziót (is) szolgálja ki. Én általában kényszerítem arra.
Az az 1.0 jó, hogy ki van kapcsolva. Windows XP-vel együtt szépen, nyugisan engedjük elsmb.conf-ba:
min protocol = SMB2
protocol = SMB2minimum 3.6, de inkább 4.2es samba legyen.
Vagy igen, NFS.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest