- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bvvitya
aktív tag
válasz
rosejbli #37562 üzenetére
Megfontolom a tanácsod! Esetleg tudnál tanácsolni egy jó helyet ahol leírnak róla minden szépet jót?
@Keem1
Köszönöm a tippet megfontolom mindenképpen. Már csak utána kell járnom hogyan is kell átpakolni oda a weblapom
Mert még soha nem csináltam ilyet (nagyon kezdő vagyok a témában) -
bvvitya
aktív tag
Ha csak 3500-ba fájna évente akkor nem is foglalkoznék vele. de sajnos közel 10E be fáj.
A honlapom még nincsen teljesen készen kevés időm van rá így sokallom az üzemeltetését.
Viszont rengeted képet szeretnék feltölteni rá így kell a tárhely is ami ugye otthoni környezetben nem gond. -
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy olyan elképzelésem (lehet nagyon nagy baromság , de nekem nem ) hogy van egy honlapom, a domain nevet és a tárhelyet is tölük bérelem https://www.forpsi.hu/.
Raspberry Pi alkalmas lehetne arra hogy azon fusson el a honlapom. nagyo nkevész szinte semmi a nézetsége még így szeretnék spórolni.
Alkalmas erre a célra a PI? -
bvvitya
aktív tag
Jól gondoltam hogy nem egyszerű a HDMI => D-Sub
Milyen aktív átalakítót ajánlsz?
Az Svideó kimenet menni fog szerintem (az végül is ugye egy sárga RCA?). Jó a kép minősége? Egyből lehet TV-re csatlakoztatni nem kell monitorra először hogy beállítsam?Az az igazság hogy netezésre és film nézésre szeretném használni, milyen oprencert ajánlott erre a célra? Hozzáteszem szűz vagyok a Linux terén, de grafikus felületűvel csak elboldogulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest