Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
azbest
félisten
7:08-kor rendeltem, nekem megjött. Egyik kollega talán 11 körül, neki jövő héten esedékes. Szóval elképzelhető, hogy este 11 körül már megint csak újabb szállítmányba fog csak beleférni a rendelés.
Most mutattak nekem egy jópofa, bár drágább alternatívát is:
http://www.ubergizmo.com/2012/05/allwinner-a10-android-4-0-pc-is-lilliputian/ -
azbest
félisten
Ember, hát megrendeléskor mit gondoltál, amikor a bankkártya adatokat megadtad? Úgy 13 ezer nem árt, ha van azon a számlán, most 2000 forint körüli összeggel terhelték meg.

más,
nem tudom mi lesz így, hogy az alapítvány bezárta a webshopját. Az egyik riportban arról beszéltek, hogy majd kártalanítják a matrica előrendelőket. [link]
Ezek szerint nem fognak házat sem árulni hozzá, sőt a logót külsősök csak az ő engedélyükkel használhatják fel. Remélem megvalósul tömeggyártásban valamelyik értelmesebb 3d modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy csak valami foglaló szerűséget?
wassermann