- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
(Papirkutya) #32865 üzenetére
Szerintem ez önmagában nem elég. Nem emlékszem már pontosan, de talán lehet valamit telepíteni, ami ráveszi a böngészőt, hogy H.264 videót streameljen, és ehhez talán lehet valami drivert telepíteni, de nekem nem sikerült Chromiumból elérnem azt, hogy akadásmentesen játsszon le HD videót. Végül a Kweb Suite-tal sikerült (ami az omxplayer-t hívja fel a lejátszáshoz, és ez már használja a hardveres gyorsítót), de ezt meg nagyon kényelmetlen volt használni. Úgyhogy hagytam az egészet a francba, és inkább felraktam a Kodi-t, az ebben levő YouTube addon normálisan lejátssza a videókat.
-
kovisoft
őstag
válasz
(Papirkutya) #32863 üzenetére
A böngészőben történő videólejátszás nem használja a hardveres dekódert, szoftveresen meg nem elég gyors a nagyobb felbontású videókhoz.
-
UberMutant
őstag
válasz
(Papirkutya) #32861 üzenetére
ugye a parancssoros speedtesttel próbálod ?
ez 2.4GHz wifin:pi@rPi_sarga:~ $ speedtest
Retrieving speedtest.net configuration...
Testing from Magyar Telekom (46.x)...
Retrieving speedtest.net server list...
Selecting best server based on ping...
Hosted by ATW Internet Kft. (Budapest) [2.20 km]: 10.301 ms
Testing download speed................................................................................
Download: 96.68 Mbit/s
Testing upload speed................................................................................................
Upload: 14.59 Mbit/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest