Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
gabee jr
üzenetére
Több dologban egyet kell, hogy értsek veled. Mondjuk én inkább mk802-t rendeltem. Annak van doboza és méretre is kisebbnek tűnik. A többi rész meg kb egyforma. Remélem hamar hegesztenek driver támogatást a mali400hoz és akkor jó kis média lejátszó lesz belőle. Most olvastam, hogy van már XMBC androidra is, csak még nem tökéletes. Elsősorban a mali400 a problémás meg a billentyűzet/egér vezérlés. Ha jól tudom egész sokan dolgoznak a sztorin, szóval szerintem hamar lesz ezekre is megoldás. Egyébként van usb to lan, szóval akinek lan kell az is megoldható egy 3-5$-os eszközzel. Rpi-n is az usb-t használja a lan, szóval sebességben nem lesz különbség.
-
fo_di
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
tedd be és asztali gépen szerkeszd meg, a fat32 partíciót windowson is látod (a lényeg, hogy normális szövegszerkesztővel csináld, pl notepad++)
ha hdmi kimeneten csinálod, akkor valami ilyesmit írnék bele:hdmi_safe=1 (elvileg javít a kompatibilitáson)
hdmi_drive= 2
hdmi_mode=16 (ha nem jó, akkor 4
disable_overscan=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- DELL PowerEdge R530 E29s szerver,Xeon E5-2603 v3,iDRAC,4GB DDR4,PERC H330 mini,számla,gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann