- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Van néhány tapasztalatom a telóról osztott nettel:
Először is figyelj arrra hogy a Pi statikus ip-t kapjon. Mivel ezt a 'routerből' nem tudod beállítani, ezért a Pi-n kell.Legyen egy szkripted ami folyamatosan kapcsolódni kényszeríti a wifire esetleges eldobás esetén, mert megfigyelésem szerint ha nem talál wifit bootnál, vagy valamiért eldobja, akkor nem keres újra.
-
kutga
félisten
Sajna nem tudom kipróbálni, mert nincs wifi adapterem hozzá.
MOD
Rendeltem egy korábban ajánlott távkapocsot. A mostani az utóbbi időben hajlamos megbolondulni, beragadnak a gombok. -
Degeczi
nagyúr
Működik a wifis (mármint a telefonom van wifin, a Rpi-t a wifis routerre vezetékkel kötöttem) távirányítás szépen: a filmek bélyegképeit is áttölti az app.
Én csak arra akartam használni, h filmnézés közben hátha kényelmesebben lehetne vele föliratot és hangsávot váltani - de pont arra nem találtam módot, így nem forszíroztam... (viszont a Logitech Harmony-val végül sikerült megoldani, így nem is lényeges)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest