- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
üzenetére
Csak azzal nincs előrébb a pi gpio használatában.
A gertboard azért jó, mert mindenféle cucc rajta van ami a külvilághoz csatoláshoz kell, open collector driver, motor driver, stb.... és elég jól van dokumentálva mindnek a használata,mintaprogramokkal. plusz van rajta egy mikrokontroller is. Én is azért vettem, mert hasonló szinten állok mint a kérdező, és az rögtön világos lett, hogy gpio-n keresztül másodpercek alatt ki tudom nyírni a pi-t 
-
Jim-Y
veterán
válasz
üzenetére
Majd az is tervben van, de mivel már van egy PI-m amin ugyanúgy vannak GPIO pinek, ezért jelenleg feleslegesnek érzem venni egy Arduino-t pont ugyanilyen célra. Közben azért haladgatok, bár ellenállás hiányában még mindig nem raktam össze semmit, de legalább már egyik fórumtársunk volt olyan rendes és felajánlotta privátban, hogy nyugodtan kérdezhetek tőle, tehát nagy valószínűséggel nem fogom tönkretenni a cuccaim

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gertboard azért jó, mert mindenféle cucc rajta van ami a külvilághoz csatoláshoz kell, open collector driver, motor driver, stb.... és elég jól van dokumentálva mindnek a használata,mintaprogramokkal. plusz van rajta egy mikrokontroller is. Én is azért vettem, mert hasonló szinten állok mint a kérdező, és az rögtön világos lett, hogy gpio-n keresztül másodpercek alatt ki tudom nyírni a pi-t 
wassermann