Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Csak annyit jegyeznek meg, ha valaki nem hasznal CPU/GPU specifikus dolgokat, akkor a Debian Wheezy alapu cuccok hasonloan viselkednek az osszes platformon, amire van ilyen port. (Pl. csomo RasPi-s vackomat tudtam tesztelni az i5-os gepemen, es a Hawkboardon is ment, sot, van olyan, ami Beagle-on. Mondjuk a GPIO nem tartozik ezek koze. De pl. a webcam, OpenCV, pendrive-ra kepek mentese, az ment.) Szoval, ha kinezi az ember, mire akarja hasznalni, pontosan, akkor lehet platformot keresni.
En pl. media lejatszonak medialejatszot vennek, (amugy egy vacak Android sticket hasznalok most,) es nem szaroznek a RasPi installalasaval... de ez csak maganvelemeny, nem vagyok erzekeny a kep/hangminosegre, nem FullHD a TV-m, es meg egy passziv hangszoro szettem sincs a szamitogephez. Tudom amugy, hogy masoknak magasabbak az igenyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann