- iPhone topik
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Értem. Sajnos ahogy olvasgattam, kérdezgettem, én is hasonló eredményre jutottam. Esetleg valami ötlet, hogy a gpio portot elvigyem távolabb? Valami kapcsolás a pi és a másik oldalra? Nyilván külön tápot is meg tudok oldani mindkét oldalon, szóval nem kell a pi-nek kiizadnia mindent
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
Mondjuk közben átgondoltam amit elsőnek írtál, ha esetleg találok jó áron egy relé modult, amin van sok relé és 12 voltot kapcsol, akkor lehet mégis levezetem inkább azt, és megpróbálok keresni másfajta 220as relét. Csak az a gondom, hogy mindig ezekhez az optocsatolásos relékhez lyukadok ki :/
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
wassermann