- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
stopperos
üzenetére
Relét azért készíthet maga is (bár ennek még egyáltalán nem jártam utána, de nem lehet bonyolult). CO szenzorból pedig van egy ilyen nekem is, jobban mondva nem csak maga a szenzor, hanem egy kis nyákra szerelt verzió, amin van egy digitális kimenet is: ez egy küszöbindex átlépése esetén ad ki aktív jelet, így simán mehet gpio-ra (jobban mondva a feszültségkülönbség miatt nem közvetlenül), már, ha csak riasztani kell, nem monitorozni. eBay-en van $5 körül. [link]
Jobban mondva egy MQ-3 alkohol szenzort próbáltam (Arduinon), a CO-t még nem néztem, de gyanítom az is így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Crimson Desert
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3800X + RTX 2080 SUPER + 32GB RAM Gamer PC (AORUS / RM750x)
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Asztali PC , i5 12400F , RX 9060 XT , 16GB RAM , 1TB NVME
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann