- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Jobban mondva, RPi és rs485 kapcsán találtam egy ilyet [link], [link], de annyira nem vonz, hogy most figyelgessem, biztosan elküldött már mindent, és kézzel állítgassam a kommunikáció irányát - a megfelelő pillanatban.
Talán ez a középre berakott arduino lesz majd, ami akkor RPi felé i2c, a többi/másik arduino felé rs485, no meg ugye egyből erre is lehet kötni szenzorokat.
Lehet picit erősnek tűnik egy arduinot ilyen "összekötőnek" használni, szerintem nem az, ha cserébe egy moduláris és egyszerűen bővíthető rendszert kapok, árban sem vészes (~1k, elég egy minimál konfig), és ha konvertereket kéne használni, az sem lenne szebb szerintem.De szívesen meghallgatok mást is, csak már végső ötletként ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest