- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Nincs összehasonlításom, plexet kb 8 éve használtam utoljára windows alól, de azt tudom hogy a jellyfint felpakoltam és "elfelejted hogy van" csak teszi a dolgát, és azt jól.
Szerk: én 95% szinkronos anyagot nézek, csak a "forced" felirattal találkozom. Nem volt vele gond, trailert nem szoktam rajta nézni. Eddig 2 videóra futottam rá, amit nem tudott lejátszani.
-
Archttila
veterán
válasz
Fecogame
üzenetére
A Plex nem fejlodik sehova, nem foglakoznak a felhasznalok visszajelzeseivel (tipikus kereskedelmi szoftverekre jellemzo mentalitas) tetu lassu hála a millio szolgaltatasnak amivel folyamatosan teletomik. Funkcioszegeny, a fizetos szolgaltatasait a Jellyfin pluginbol megoldja, [link] felirat mellett ha audiot transzkodolsz akkor a videot is ujra akarja szamoltatni
rengeteg transkoding finombeallitas... CSS custom [kép]
jol dokumentalt [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- DELL T3620 Precision Munka+játék PC 8X4.0GHz 16GB DDR4 512GB SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rengeteg transkoding finombeallitas... CSS custom
wassermann