- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt_64 #44490 üzenetére
Azért nem szabad ezt így "de faktó" kijelenteni. Teljesen más ha egy Desktop rendszeren keresztül próbálkozol(Elindítod kedvenc böngésződet, és abban megnyitod a YouTube oldalát, majd rákattintasz az egyik videóra), és megint más ha egy célrendszeren keresztül. (pl. csak a Kodi fut rajt).
Míg az egyik esetben csak egy 2D desktop-ot biztosító grafikus felületen keresztül kell kell átpasszírozni a kiszámolt pixeleket(a böngészőn belül sincs HW-es gyorsítás, mindent a CPU végez izomból), addig egy célprogram képes a HW dekódert felhasználva, közvetlen a videómemóriába másolni a képet.A Desktop-on csak kezdik támogatni a GPU gyorsítást.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
zsolt_64 #44490 üzenetére
Nekem kodi alatt csak a 4k röcög de az is csak azért mert pi3 a vas alatta, youtube, filmek a nasról lejátszva full hd-ben, tökéletesen mennek.anno megvettem a kodekpakkot én is. Asztali környezetben meg nem is használnám mivel thinkpad t470 kiszolgál engem amire kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest