- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
cinemazealot #43608 üzenetére
Hat, meg csak zoldfulu jatekkeszito vagyok, szoval AAAAA jatekot ne varjatok
Egy tulelos roguelite jatek, ahol ki kell szabadulni az elatkozott kastelybol.
Amolyan 2D outlast, ahol veletlenszeruen generalt kastelyban kell elrejtozni es osszeszedni dolgokat, persze kicselezni a monsztakat. Tobb szintet kepzeltem el, es kepessegeket lehet majd fejleszteni.
Fenyekre is fogok tenni hangsulyt, gyertya, villamlas, kandallo, stb. A monszterek meghaljak a lepteidet, el kell rejtozni a szekrenybe, de ha sokat maradsz ott akkor rettegni fogsz. A jo hir, hogy az alapokat megcsinaltam es most rendezem be a helyszineket, nappali, halo, konyha, furdo stb.Jo kis hangcsomagokat vettem hozza, illetve a tileset is legalis, Kenny grafikustol.
RPi-n azert tesztelem mert ez a low end gep szimulatorom, akar rpi-s buildet is csinalhatnek.
Eloszor egy 3D-s termeszetben jatszodo, turn-based tuleloset akartam kesziteni, vettem hozza egy egesz egyszeru de nagyszeru 3d-s szerkesztot, de aztan rajottem hogy nincs erzekem a szinekhez es nincs 3d-s tudasom, igy nem nez ki jol. Megvarom amig a gyerek megcsinalja a vizsgait, aztan majd segit az asszonnyal egyutt. Igy ezt jegeltem es a fenti egyszerubb grafikaju jateknak alltam neki.
3-4 fps-el fut ez, viszont gles2-vel az rpi-n es roszabbak a fenyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest