Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cog777

senior tag

válasz cinemazealot #43608 üzenetére

Hat, meg csak zoldfulu jatekkeszito vagyok, szoval AAAAA jatekot ne varjatok :DDD
    Egy tulelos roguelite jatek, ahol ki kell szabadulni az elatkozott kastelybol.
    Amolyan 2D outlast, ahol veletlenszeruen generalt kastelyban kell elrejtozni es osszeszedni dolgokat, persze kicselezni a monsztakat. Tobb szintet kepzeltem el, es kepessegeket lehet majd fejleszteni.
    Fenyekre is fogok tenni hangsulyt, gyertya, villamlas, kandallo, stb. A monszterek meghaljak a lepteidet, el kell rejtozni a szekrenybe, de ha sokat maradsz ott akkor rettegni fogsz. A jo hir, hogy az alapokat megcsinaltam es most rendezem be a helyszineket, nappali, halo, konyha, furdo stb.

Jo kis hangcsomagokat vettem hozza, illetve a tileset is legalis, Kenny grafikustol.
    RPi-n azert tesztelem mert ez a low end gep szimulatorom :), akar rpi-s buildet is csinalhatnek.

Eloszor egy 3D-s termeszetben jatszodo, turn-based tuleloset akartam kesziteni, vettem hozza egy egesz egyszeru de nagyszeru 3d-s szerkesztot, de aztan rajottem hogy nincs erzekem a szinekhez es nincs 3d-s tudasom, igy nem nez ki jol. Megvarom amig a gyerek megcsinalja a vizsgait, aztan majd segit az asszonnyal egyutt. Igy ezt jegeltem es a fenti egyszerubb grafikaju jateknak alltam neki.
    3-4 fps-el fut ez, viszont gles2-vel az rpi-n es roszabbak a fenyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák