- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cog777 #42673 üzenetére
Régebben C/C++ programozó voltam, QT Creator alatt dolgoztunk csak nem Rpi-re fejlesztettünk, hanem másik ARM-es kínai cuccra, arra külön lefordított és felmásolt QT-t használtunk.
Pythonnal csak annyi tapasztalatom van, hogy pár soros nagyon egyszerű szkripteket már használtam a terminálban, de semmi több. Néztem a PySimple dolgokat, de elég barátságtalannak tűnt meg a végeredmény se nagyon tetszett.
Igaz nem kell sok minden, egy ablak lenne az egész program pár gombbal (de annak igényesnek kell lennie, hogy aztán meg is rendeljék nagyobb számban
), egyszerűbb kiírásokkal meg inifájl kezeléssel, a háttérben pedig SPI-s rádió adóvevő és vezetékes vagy BT-s joystick kezeléssel. - az SPI-s rádió kezeléséhez már van C++ forrásom.
Szóval azt mondod, hogy a legjobb megoldás, ha a QT Creator a PI-n fut, én meg távoli asztalról lépek be rá ssh-n és úgy vagy helyileg a PI-n dolgozom?
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Medence topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged