Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
nah párszor neki futottam ma. Annyi változás történt, hogy most nem permission denied, hanem simán idle... És nem kér jelszót, amit nem értek mert úgy van beállÍtva elvileg,
"rpc-authentication-required": true,nekem a raspberrin van rendes gui, úgyhogy ha lenen rendes látható torrent amit el tudok érni távolról, az is jó lenne nem akarok itt a transmissionnel feltétlenül szórakozni. Nem hiszem hogy ez fog menni. Van olyan lehetőség?
-
jézusom
addikt
Na most megfogtál! A pi-be alapból a "pi" felhasználó névvel jelentkezek be. Most a transmissionnek vane külön usere azt nem tudom. Megnézem mi szerint állÍtottam be.
Azt hozzá kell tennem, hogy van még egy parancs ami talán jó lehet, hogy egy whitelist szerint megadja a cÍmeket ahonnan elérhető lesz a pi, meg ott elvileg mappát is be lehet állÍtani. De nekem a whitelist false, nem is akarom beállitani, mert több helyről el akarom érni, elég az user/pass.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann