- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tav-Csoves #39074 üzenetére
Kimaradt az anydesk az előző hozzászólásból. Én ezzel a paranccsal adtam régen hozzá a raspberry-n, hogy automatikusan induljon amikor újraindul a rendszer:
sudo systemctl enable anydesk
utána ezzel lehet ellenőrizni:$ sudo systemctl is-enabled anydesk
enabled
"anydesk" asszem amit oda kell írni, abban nem vagyok biztos, de a parancs működött. Ezen kívül a raspberry grafikus felületén kell belépni a biztonsági részbe, ahol meg tudod adni, hogy jelszó hozzáféréssel automatikusan rá tudjon a másik eszköz csatlakozni.
-
_q
addikt
válasz
Tav-Csoves #39074 üzenetére
Én ez alapján kezdtem ismerkedni a docker-el: [link] illetve ebben a hozzászólásban van egy google drive link (abban van a qbittorrent telepítés is) egy nagyon hasznos leírás amit szintén a fórumtárs állított össze.
A portainer grafikus felületet is ad a docker-nek. Teljesen ellene voltam a dockernek előtte, azóta pedig amit csak lehet dockerben telepítek. Ha esetleg elakadsz szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest