Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
lkristóf
üzenetére
Dehogy is, nem erről van szó!
Dockerből akármivel kisérletezhetsz amihez van image készítve(vagy készíthetsz sajátot), ezek a progik nem szemetelik tele a rendszered, úgy fut majdnem mint egy virtuális gép ami rá lát a rendes rendszerre is, ha mégsem kell amit fel raktál akkor törlöd az imaget és kész, nyom nélkül el tűnt. Én a pihole-t raktam fel dockeről ki próbálni, de nem tudtam arra használni amire akartam, 1 paranccsal töröltem. Amire még jó, amikor egy linuxot össze állítanak akkor egy csomag listában ott van az összes alkalmazás, azok már nem igazán frissülnek, csak biztonsági javításokat kapnak, pl a raspbianban található qBittorrent (qB továbbiakban) 1 évvel régebbi kiadás mint a jelenlegi legfrissebb, a dockeres verzióban a legfrissebb van fent. Meg tudsz dockerben lehet több verzió is ugyan abból a progiból egymás mellett ha arra van szükséged, én is csak alap szinten ismerkedtem meg vele a fent linkelt videók alapján. A qB sokkal gyorsabb mint a Transmission, de ez nem a docker miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann