- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
stopperos #26218 üzenetére
Stabil
de van nightlyban 4.10.11
sőt készül az armbian 5.27 ami 4.10.11 kernelre épül...
Azért látom sok embert megtévesztenek bizonyos dolgok...
De arra nem gondol senki hogy a hardverhez szoftver is kéne hogy használni lehessen... Mivel szoftver nem fán terem és nincs univerzális meghajtó minden hardverhez így azt ki kell feljeszteni...
De erre itt senkise gondol,hogy a raspi előbb volt,előrébb jár szoftveres fejlesztésben, az orange pi kicsivel jött később de lassan megelőzi a raspi-t...
mikor megvettem az orange pi-t akkor az armbian 5.24nél járt, most 5.25 a stabil kiadás és készül az 5.27... Valóban hátránya,az orange pi-nek hogy hivatalos forgalmazó csak összehányt elavult disztrók letöltését teszi lehetővé, amiket nem frissítenek, de ennek kiküszöbölésére indult az armbian projekt amiknek nincs gyártói oprendszer támogatása viszont univerzális,egységes és frissíthető...az armbian orange pi-nél csak a gpu 100%os támogatása problémás, a mali400mp2 driverezése, de ígéretek szerint a 4.10.11es kernelben már lesz 3d opengl/opencl támogatás hardveres gyorsításhoz... De engem ez nem érint, mert nem játszok nem filmezek orange pi-n, filmet nézni a smart tv-n nézek, a 4k felbontás sem mozgat,felesleges, fullhd-n úgy se tudom kiélvezni, Csak a 4k miatt nem veszek olyan tv-t
én a fullhd-val is ki vagyok békülve...
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest