Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Osynho
üzenetére
Úgy emlékszem az a mondás, hogy elég erős a pi2 már ahhoz, hogy szoftveres dekóderrel a HD hangból normál 5.1 pcm-et konvertáljon. Van erre valami opció is a kodiban, ha jól láttam.
Más. Kicsit utánaolvastam, hogy dlp link 3d projektorral tud-e működni a pi2. Hát sajnos egyenlőre nem támogatja a kodi. Ezt "frame sequential" vagy szakszerűbben page flip megoldásnak írják és erre egyelőre nincsen felkészítve. Vannak róla topicoc a kodi oldalán, de még nem találtam olyan kommentet a fejlesztőktől, hogy be is teszik. Popcormix szerint ez ritka. Hát remélem hamar változtat a véleményén, mert elvileg megoldható lenne. A pi-ben most is be tudtam állítani 1024x768@120Hz-et, ami a projektoromnak kell ehhez, csak a képkockákat nem úgy küldi a pi, hogy mindkét szemnek való ott legyen. Bár lehet hosszabb távon nem is fogok 3d-t nézni, csak kíváncsi vagyok milyen és így most pécét kell rákötnöm emiatt.
-
crissprivat
senior tag
válasz
Osynho
üzenetére
A tv usb-s tápnál az a baj,hogy mindig kikapcsol-bekapcsol a pi,amikor a tv. Nem hiszem,hogy jó megoldás lenne. Egy jó kis 2A táp sokkal jobb megoldás lenne.
Az 5.1 nálam nem játszik,mivel csak sztereó erösítöm van bekötve. De nagy az esély,hogy csak úgy lehet,ahogy írod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann