Hirdetés
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Don Pepe
tag
Hali! Van egy MSI K8N NEO Platinum, A64 3000+ procis gépem, 512Mb DDR400-as (PC3200) Ramom... Nemrég szereztem be a gépet, és nekem olyan problémáim vannak, hogy a windows XP Professional bejelentkezésekor felbukkan a kék halál: Windows Logon Process... Súlyos hiba, vagy kattan a vinyó, és ujra indul a gép... bla bla bla... Ilyenkor mivan? (Néha, mint például mostis bebootolt a gép, különben nemtudnék írni. (De jó ha 10-bő 3szor működik) Teljesen Random restartol

Ha bejön a windows, mondjuk netezésnél gördítem le itt az oldalakat, a monitorrol pillanatra eltünik a kép. Szerintem ez is a gép hibája, mert a monitorom a régi gépemmel tökéletesen ment...
Kezdek idegbajt kapni!
Ez az egyik, a másik dolog: Letöltöttem a Win Xp 64bit Edition-t és feltelepítem... a telepítés befejeztével, amikor ujraindul a gép, a windows 64bit Edition képernyő megjelenik, aztán ''katt'' és összeomlik a rendszer, ujraindul a gép... És ezt játssza!!! Még csak ki se tudom próbálni a 64 bites windowst...
Sajna hiába telepítem fel a windowst, nem javul...
A memória, és az egész gép alapbeállításon van! Nincs semmi tuning...
Próbáltam a memóriát más slot-ba tenni. Most a DIMM3-asba van...
Nagyon fontos lenne, ha segítene valaki, mert már azon vagyok hogy visszacseréljék a gépem! (De random hibával?)
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Adobe Indesign
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Macska topik
- Pánik a memóriapiacon
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest