- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Don Pepe
tag
Hali! Van egy MSI K8N NEO Platinum, A64 3000+ procis gépem, 512Mb DDR400-as (PC3200) Ramom... Nemrég szereztem be a gépet, és nekem olyan problémáim vannak, hogy a windows XP Professional bejelentkezésekor felbukkan a kék halál: Windows Logon Process... Súlyos hiba, vagy kattan a vinyó, és ujra indul a gép... bla bla bla... Ilyenkor mivan? (Néha, mint például mostis bebootolt a gép, különben nemtudnék írni. (De jó ha 10-bő 3szor működik) Teljesen Random restartol
Ha bejön a windows, mondjuk netezésnél gördítem le itt az oldalakat, a monitorrol pillanatra eltünik a kép. Szerintem ez is a gép hibája, mert a monitorom a régi gépemmel tökéletesen ment...
Kezdek idegbajt kapni!
Ez az egyik, a másik dolog: Letöltöttem a Win Xp 64bit Edition-t és feltelepítem... a telepítés befejeztével, amikor ujraindul a gép, a windows 64bit Edition képernyő megjelenik, aztán ''katt'' és összeomlik a rendszer, ujraindul a gép... És ezt játssza!!! Még csak ki se tudom próbálni a 64 bites windowst...
Sajna hiába telepítem fel a windowst, nem javul...
A memória, és az egész gép alapbeállításon van! Nincs semmi tuning...
Próbáltam a memóriát más slot-ba tenni. Most a DIMM3-asba van...
Nagyon fontos lenne, ha segítene valaki, mert már azon vagyok hogy visszacseréljék a gépem! (De random hibával?)
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest