Aktív témák
-
Ricsipower33
csendes tag
Kérd meg apádat hogy, huzza el és mindenkinél gyorsabb lessz a cpu-d (Kocsi függő)!
-
ronaldo
őstag
Vazzeg most nincs éjjel és nem a nagyon vicces hülegyerekeknek kellene irniuk de mégis :DD
-
ronaldo
őstag
Írok egy konfigot! Athlon xp 2600+@3200+ (11,5x203) 400as Samsung ram, EPoX 8RDA3+ deszka, 9600xt! hogyan csináljam a ram húzást? :))
-
laolaj
aktív tag
Milyen progival tudom ellenőrizni a ramokat? és hol van ilyen?
-
eziskamu
addikt
Sis-es lapok memó időzítéseit lehet finomhangolni cheepo memtweak-kal, de óvatosan kell bánni vele mert rossz időzítéseknél a fájlredszer rendbehozhatatlanúl károsodhat (nekme win xp reinstall volt miatta). A neten vannak tanácsok a a használatához, amúgy a pc-markban a 3000 pont körüli értékeimet 200-300 pontttal tudtam növelni. Ez nem változtat a memó órajelén de biz esetekben hatásosabb. Nekem asrock alaplapban majdnem tök mindegy hogy 266 vagy 400-on megy a memó 266 fsb mellett, nem javít a teljesítményen.
-
_George
senior tag
:C :y
-
dark bit
tag
vicces fiúk... :)
biosban kezdj el nézelődni, ott van az összes beállítási lehetőség amire neked szükséged van, úgyhogy ne sírdogálj itt, hanem nézegesd azt.
- ahol vannak időzítési értékek ott a kisebb (rövidebb) vezet jobb eredményhez (ha bírja), ahol frekvencia van ott a magasabb szám felel meg a nagyobb teljesítménynek
- egyszerre csak eggyen állíts és nézd meg úgy stabil e avagy nem, mindezt tedd tesztelő programokkal (amiket letölthetsz akár innen a Prohardwareről is)
''hogy húzzak memóriát''... na de őszintén, erre ki nem gondolta, hogy ordas poénkodás lesz? :DDD
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
- órajelet állítsd magasabbra (szorzóval)
- fixáld az agp szorzót
- csekkold, hogy ram bírni fogja-e (eccerű matek)
-majd indít mem meg cpu test és kész!!! -
laolaj
aktív tag
Akkor húzd el az ágyig jó éjt. Álmodj a ramookkall meg a kellélkeivel........:))
-
ByB
addikt
Ha felkel a nap, felkelnek a nappal fórumozó emberek is. Ők kevésbé poénosak, de vágják a témát. Az éjszaka PH! - esek... ők a máról maradt nappalisok, rájuk férne egy kis alvás...
ui.: Ma asszemen mindenki fáradt leírni, de holnapra meglesz... Én meg nem írom le, mert hamisítottak a Samsung ramjaim és nem tom húzni őket, csak maddzaggal... -
laolaj
aktív tag
De szerintem gyorsabb ha vázlatosan elmagyarázod a dolgokat és akkor mehet. Az igaz hogy a belselyét nem vágom..........
-
laolaj
aktív tag
Jó köszzi hogy ontjátok a poénokat. Így legalább ti vidáma vagytok meg az olvasok. De az én próblémám nem fog megoldodni.
Keresőben kerestem és nem jutottam semmire...
ASUS A7N8X DELUX/GOLD, 2500+ barton, 2x256samsung (dual)
nincsen semmi húzva.... -
ByB
addikt
Milyen alaplap, ram és CPU?
-
TexT-BoY
addikt
használy thermlatake rambordát és akor nem kopik olyan gyorsan... meg aztán alkalmazz jókis binyigli oszt hagyszolyon... ha bátor vagy mehetsz a jani hegyre
DH-zni... azok kegyetlenül megtugyák növelni a ramok gyorsaságát:D
ja ha gyors vagy akkor 2-3pár ram öszergaasztva sárkányrepülöké0nt is használhatod a non ECC ramjaidat.. erre idális pl a noname ram :DDD
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Amúgy szerintem keresőben választ találsz a kérdésedre!
ui.: De a bordával felszerelt ramokat nyugodtan húzhatod könnyebb terepen is. A hűtők tulajdonképpen a kartervédő szerepét töltik be... A zsinórra pedig köss valamit, hogyha hosszú, akkor lássák akik keresztben közlekednek!!!
ui2.: Éjfél után lankad a figyelem, nő a jókedv... -
laolaj
aktív tag
HAHA pontosan nem erre gondoltam.
A mamó a gépben vannak és a gép a határozó ő adja a sebeséget.
Szóval egyéb ötlett??? -
Viktor77
titán
Kötsz rá egy madzagot, aztán hajrá!
Két dolgot kell közben figyelembe venned.
Elöször is, nézz előre, nehogy nekimenj valaminek, másodszor meg, nézd a ramot is nehogy beleakadjon valamibe. Szal érdemes a ramot sík terepen húzni (Hősök tere pl.).
A határozó meg te magad vagy, mivel attól függően milyen gyorsan futsz, meghatározod a ramok sebességét is. :D -
laolaj
aktív tag
hi
kicsit nem nagyon értem ezt a ram húzás dolgot.
valaki felvilágosítana???
miket kell figyelembe venni húzás közben és mi a határozó???
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest