- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
nem, nem a betolto kepet.
nem tudom mi a neve magyarul, arrol a keprol van szo, ami az ikonok mogott van. gondolod, hogy ha kivalasztasz egy kepet akkor arrol a win csinal egy masolatot a windows folder ala? mert ha nem, akkor akarhol is lehet. persze, lehetne a registryben matatni a local user alatt... -
Raffles
csendes tag
A kép file- d a c:windows (win9x)
Vagy esetleg a Documents and settingsuserApplication DataMicrosoftInternet Explorerben lehet. (Ha a beállítás háttérképként parancsot használtad)
Ha a file méret nem változhat akkor szerintem a betöltő windows feliratot akarod megváltoztatni ami (Rle) ha a paint-ot használod akkor mondig valami 1024 körüli file méretet kapsz akármilyen képet teszel be! (De ha kifelyezett file méreted van akkor láttam rá valami progit megkeresem azzal meg tudod változtatni a kép méretét rongálás nélkül. Csak írj bátran E-mailt és megszerzem.)
Norton disk editorral egyébként szintén kamura állíthatod a program méretét! -
lao ce
aktív tag
a segitseg targya:
tetszoleges wallpaper-re kellene rajzolni barmit, mondjuk egy feher vonalat. a megoldasnak tudnia kellene azt is mikor nincs kep, mikor van kep, es mikor tile van. az active desktoptol tekintsunk el. a registryt nem szabad felulirni. (tehat restartnal a dolog 'elveszik', ez teljesen OK.
programnyelv:
a vegen legfeljebb atirom delphibe, de lehet vb vagy c alapu is.
amit tudok:
hogy hogy kell egy bitmapet feltenni (SystemParametersInfo, SPI_SETDESKWALLPAPER).
amit sejtek:
valahogy ki kellene olvasni az aktualis wallpapert. azt hiszem meg ha tile van vagy nincs is igazan semmi, akkor is van egy full bitmap 'valahol' tartva. a masodik lepesben ossze lehet kevereszni a kepet a vonallal, aztan visszatenni az ismert modon. de lehet hogy ez a gondolkodas zsakutca.
amit nem tudok:
hogy kellene hozzajutni a wallpaper bitmap informaciojahoz. amire gondoltam, de eleg bena dolog, hogy hide-olom az iconokat meg a tray-t, scannelem a desktopot tok uresen, aztan visszaallitom. de szerintem villogos csufsag lenne.
----------
szerintem ez egy eleg komoly dolog. nagyon kivancsi vagyok, hogy valaki tudja-e a megoldast.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest