Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mol_san
csendes tag
Kis segítség kellene!
Az a problémám, hogy bizonyos hangokat (kiadott utasítások, újratöltés hangja, helikopteres csajszi beszéde) nem hallok egy ideje. Mindezek megvoltak egy ideig, de most nem hallhatóak. Jah az elején a beköszöntő video alatt sincsen zene, valamint a menügomboknak sincsen az a ciripelő hangja. Remélem tud valaki segíteni.
Köszi -
Larry303
addikt
-
Henker2
addikt
Meg tudja mondani valaki, hogy az 1.3-as patch mit javit?
-
shuttle
tag
Na én is végig toltam .
Nekem nem volt gond a beállításokkal , de a hang néha nekem is szaggatott . Modjuk én azt hittem direkt van igy ( a pincében nem olyan jó a vétel
)
Tudja valaki mikor jön a folytatás !
E.ként nekem nagyon tetszett a gém !
-
Larry303
addikt
Multiplayer tapasztalatokat plz!!!!!
-
pisti
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Elég lesz az hozzá, bár biztos nem max. beállítások mellett. A FarCry-t is szépen be lehet állítani, hogy fusson jól gyengébb gépeken is.
Egy ilyen Vegas féle játékból meg ne vonj le következtetéseket. Ez egy nagyon optimalizálatlan és indokolatlanul lassú vmi. -
pisti
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Áh jöhetne már a Krízis, nagyon tudnak a fiúk a Crytek-nél. Múltkor néztem egy kb. 1 perces ingame részletet bemutató videót, a játékélmény úgylátom nagyon rendben lesz. Legalábbis nekem nagyon tetszett.
-
pisti
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nem lehet azt állítani semmilyen VGAval.
[Szerkesztve] -
Pipiripi
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
én egyáltalán nem tudom beállítani

Megveszem egy rakás pénzért a játékot, és sz@r
ez tényleg szívatás
-
Pipiripi
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Neked a játék menüjében lehet állítani az AA-t és AF-et?
-
BobChemistry
őstag
3200+ A64, 1 GB ram és egy 7900GS társaságában 1027*768 felbontás mellett elég alacsony fps értékeket kapok (30 fölött csak zárt térben van)
AA és AF kikapcsolva
ja, a másik: szaggat a hang, amikor beszélnek
ez mitől lehet?
a javítások fent vannak -
Pipiripi
senior tag
üdv!
Nem találok a játék beállításai között sem AA sem pedig AF beállítást. Csak engem szopat a 8-as geforce miatt, vagy nincs ilyen lehetőség
És hiába kapcsolom be a driverben, nem működik. Tiszta fűrészfog az egész
-
strebacom
senior tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Megoldottam, rájöttem, megcsináltam,: méghozzá egy windows frissités volt a bibi amelyiket 01.12.én töltött le a masina, unistall és minden OKÉ!!!

Hát ezt nem hiszem el hogy ilyen okos vagyok , már felejtenem kéne!!!

-
Arius
aktív tag
Jól látom hogy a normál meg a realistic mód között többek közt az a különbség, hogy a realistic-ben sokkal ritkábban van autosave??? Mert elég az elején vagyok, a ''trainyard-os'' utána meg köteleken a bányákba leereszkedős pályán, és iszonyat sokáig el kellett menni míg végre újra szakaszhatárhoz értem és mentett...jópárszor újra kellett játszanom.
Konkrétan úgy indul, hogy egy platformon fent ahonnan rálátok a vonatokra, és ott ment legközelebb mikor a csajt ''elkapod élve'' lent a bánya mélyén. Normál-on is ilyen ritkán van save? -
gabber01
addikt
Az mitől lehet, hogy amikor bekapcsolom a HDR-t akkor nem látok semmit? Pontosítok: a képernyő totál fekete lesz.
Ha kikapcsolom, akkor megy rendesen, de azért nehogy már ne tudjam bekapcsolni a HDR-t egy 7900GTO-n!!! Fel kéne patchelni, vagy mi? -
strebacom
senior tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Patchel is kifagy a rendszer és mindig pont ugyan ott, mi a f... lehet vele??

ui: ha visszatöltök egy régebbi mentést, még oda nem érek megy rendesen!!!

[Szerkesztve] -
strebacom
senior tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Köszi a választ, de a Vegas szopat de rendesen, mert kipróbáltam és mindig ugyanott fagy ki a game és dobja a kéket, más gamel jó, most letörlés és felpatchelem és próba, mást nem tudok???

-
strebacom
senior tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Köszi a válaszokat, most meg közel másfél óra játék után lefagyott az egész gép, még a kéket is bedobta, és nem tudom hogy miért, valakinek fagyott már le a játék igy, vagy máshogy( a gépben nincs semmi húzva, minden alapon, az össes tesztprogi lefutott hiba nélkül), mi lehet, a hiba ????
Kérlek segitsetek???

Elöre is nagyon köszönöm!!

-
qwertly
addikt
válasz
IRON STORM
üzenetére
Az asztalon volt amikor a játékot abba hagytam,akkor letöröltem a yasut
-
qwertly
addikt
Tudom nem közvetlenül a játékhoz kapcsolodó kérdés,de nekem a yasu tönkrevágta a dvd irót,nem hajlandó irni aszt mondja nero,hogy a lemez megtelt nem lehet rá irni.Az alcohol legalább hajlandó törölni de ő sem tud írni
.Volt már valakinek evvel a prodival ilyen gondja,és hogyan tudta megoldani. 
-
Gyusz
őstag
Végre elkezdtem a játékot. Eleinte kicsit nehéznek tűnt, de most már egészen belejöttem és alig tudom letenni. A grafikát nem nagyon tudtam feljebb állítani, mivel a 6600 GT-m nem bírná, de így is nagyon szép, és sokkal gyorsabban tölt, mint a Splinter Cell Double Agent, pedig az is hasonló látványvilággal rendelkezik.
-
strebacom
senior tag
A #159-re valaki help??!!

-
-
Mozso26
senior tag
ja és asszem a Gost Reconba is volt lábam.
-
Mozso26
senior tag
ok 4 játék
.E.A.R.
Dark messiash
Condemned
Spilenter cell
Egyébként valoszínüleg igazatok van mert rengeteg pozitívum is van.Nálam különösen bugos lehet, a bátyámnál 5 percenként kifagy.Az inteligenciát én is értékelem. Szép a grefika. Csak azt a rohadt no amo feliratot tudnám eltüntetni ja és persze rengeteg löszerem van mert a ládika után vagyok ahol feltankoltam. -
Đusty
addikt
Nekem meg messze ez a legjobb ilyen stílusú játék, ez tetszett eddig a legjobban. Lőszer problémáim nem voltak és lelőhetetlen emberrel sem találkoztam. A képi kritikákhoz nem értek nekem 800*600-ban tökéletesen megfelelt és tetszett, játszhatóság szempontjából pedig vitte a pálmát minden más eddigivel szemben. Pedig volt 1-2 pálya ahol rengetegszer kezdtem újra. A társak irányítása és intelligenciája is nagyon jó.
-
cor
őstag
ok akkor nálad sok a durva bug kb
csakhogy a fear egyszemélyes hent,ez meg taktikai fps(tps-es kihajlással)
láb témát akkor forditsuk,meg mondj még 3gamet ahol van lábad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ugrásra:azt irtam h taktikai gamekban nem van?
nézzd meg a SWAT filmet(vagy a játékot)
meg sztem annyi felszereléssel te se nagyon akarnál ugrabugrálni -
strebacom
senior tag
Sziasztok, az mitöl lehet, hogy nekem némelyik pályán olyan sötét, fura a kép, és a szinek is olyan erösek, mintha a szintelitetség maxra lenne állitva egy TV-n, hiába állitok bármit nem változik???
Segitsetek, mert már szétba... az ideg??!!

-
Mozso26
senior tag
Halli.
Soha nem csitelek.Abban igazed van higy a F.E:A
. szintjéhez vagyok szokva.ahol célbatalálok simán megölök bárkit és van lábam is. ÉS szerintem nem tul elrukaszkodott gondolat vagy inkább képesség az hogy képes vagyok ugrani a gravitácioval szemben.NA mindegy a reload nem segit a játék azt sem irja ki hogy mennyi skulom van és ha odamegyek a ládikohoz fegyvert váltani vagy utántölteni a no amo duma akkor is ott marad.(a mexikoi küldiben minden rendben volt)A submachinegunom nagyon király általában leszedek bárkit de hirtelen ott terem egy terorist akit nem tudok pedig ugyanugy lövöm mint a többit, na az ilyet nevezem hallhatatlan teroristnek. -
cor
őstag
azért sztem nem kellen igy idehajigálni a szavakat..
lehet h csiteltés s visszasült![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
reload gomb?
mivel te is irtad h fps,nyilván nem láccodik a lábad olyankor(ez a mexokott,ritka az olyan game amiben mégis látod)
mikor csak a fegyot dugja ki s vaktában lö(amit ugye te is tucc) ott a nagy számok törvénye miatt fog eltalálni,HA nem vagy fedezék mögött
ugrálás lehasalás az ilyen taktikai jellegü gamékban(már amennyivel én találkoztam nincs)
vannak ''egylövéses'' fegyverek(értsd elég egy löszer is az ellenbe) ilyenek a sniperek,s a desert eagle/sivatagi sas/ (valoszinuleg a tombolo bika is,de azt nem probáltam,desert manias vagyok
)
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
-
Mozso26
senior tag
csöcs emberek.
Ahogy megláttam azt hittem ez egy jo játék szép grafikával.Nos eljutottam a kaszinos küldiig és onnantol kezdve a monitor közepére folyamatosan kiirodott hogy nincs löszerem
ami egy fps-ben elég idegesitö tud lenni.Továbbá találkoztam hallhatatlan teroristákkal akiknek a fejébe hiába nyomtam bele egy egész tárat mégis ö lött le. ÉS végül a kedvencem az volt amikor a kedves terorista elbujik valami mögé csak a fegyvere van ki,
én nem tudom lelöni ö viszont mindig célba talál FANTASZTIKUS.Ja és miért nem tudok ugrani ,lehasalni és miért nincs a karakteremnek a 21.szászadban lába,miért csak egy repülö fegyver vagyok amit kézcsonkok tartanak? -
Csapi007
veterán
[Miért írod be, ha tudod, h. warez?

Viktor0610] -
pisti
őstag
Igaz, hogy csak 3.0s VGAval megy.
Advanced Warfighter szvsz ennél jóval bonyolultabb. Bár azt nem ismerem, szóval ezt csak saccolom.
Ez kb. annyiból áll, hogy fedezéktől fedezékig mész, bebújsz, kinézegetve leszeded a rosszfiúkat, közben meg mondod a két társnak, hogy hova bújjanak épp, meg van 2 viselkedési módjuk:
-return fire only
-weapons free
Ezekkel lehet kicsit taktikázni.
Lehet még ajtó alatt benézni, ajtón behatolásra beállítani a társakat, ellenfeleket kijelölni a társaknak, gránátozni, meg van 2 féle szemüveg (dobsz pl. füstöt, vagy az ellen is előszerettel dobálja, és felveszed a hőlátó szemüveget).
Nameg van egy nagy rakat fegyver amiből lehet válogatni korlátozásmentesen. (AK nagyon tetszett 6xos szkóppal meg hangtompítóval, tiszta modern kinézete lett ;) ) Jah legjobb közelharc fegyó a desert, high capacity maggal lehet vele rambózni rendesen, 1 ember 1 golyó testre is.
Nem egy bonyolult játék szerintem, bár nem is baj.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
Igaz hogy csak shader model 3.0- val megy a gém?

Mennyire nehéz ezzel játszani, én a ghost recon 3: advanced warfighter-t most nyomtam végig. Ez is Tom Clancy játék, persze tudom bonyolultabb. De mennyivel?
-
Đusty
addikt
Ennyi erővel a fél topik résztvevőt bannolhatnád mivel multin nem lehet játszani mert az a vacak amextec nem küldi a cd-kódot, és még egyéb hozzászólásokról nem is beszéltem. Ez így nem korrekt, hogy kiválasztás alapon bannolsz épp akit elolvastál a többi meg nem is érdekel.
-
Larry303
addikt
Multiplayer tapasztalatok borzasztóan érdekelnének......plz
-
IRON STORM
őstag
Nah végigtoltam. Nagyon jó game, de nekem nehéz volt, sokszor vissza kellett töltenem a checkpointokat.

-
JnnJnn.
csendes tag
minnyár lelkes ujonc leszek

-
quasarus
tag
Hi all!
Help! rainbow six vegas lanba megy? nem kell hozzá semi hamachi v más progi? csak eggyikünk indít egy szervert és a többi csatlakozik, v van vlmi extra a lannal kapcsolatban?
virágboltos verzió! -
pisti
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jah, igen azok .ini-k. Rögtön cfg jutott eszembe, sokat CSztem régebben. ;)
Ezért a játékért nem érdemes jobb VGAt venni, de az időtállóság miatt érdemes lehet cserélni, meg hogy fussanak majd az új játékok.
Egyéb ötletem nincs Vegashoz, elég vicces, hogy a menü sem megy már sm3.0 nélkül, vagy méginkább szánalmas, hogy ennyit nem bírtak megcsinálni a fejlesztők... -
IRON STORM
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Biztos hogy az miatt nem megy. Hiába kapcsolod ki az SM 3.0 akkor sem sajnos
-
God Vazzeg
veterán
Köszi, próbáltam, de nem segített. Bár cfg fájlt nem találtam csak ugyanolyan nevű ini-t, de gondolom ez elírás részedről
Vennem kell nagyobb radeont, de előtte megnézem havernál, hogy néz ki a játék, érdemes-e 
Thx mindent, ha van ötleted, jöhet
Menüig rohadt lassan betölt, és ott megáll, zene van, menühang is van, de nem látni semmit.. DirectX update megvolt, legújabb catalyst van, nem vágom.. Valszín tényleg a sm3 tesz be neki 
-
pisti
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A hiba forrása nálad sztem, hogy sm2.0s kártyád van. Ezmeg ''elvileg'' nemmegy csak sm3.0s kártyákkal, mondjuk én ki tudtam kapcsolni az sm3.0s effekteket. Fentebb le is írtam, hogy hogyan lehet.
72-es hozzászólás:[link]
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Nektek is nagyon lassan töltődik az elején a loading felíratnál? Lehet vhogy gyorsítani rajta? Az miért van, hogy a menü nálam csak fekete kép, nem rakja ki.. Volt valakinek ilyen hibája? Így nem tudom elindítani a játékot

Help

-
pisti
őstag
Nyilván ugyanúgy néz ki, nemis erre értette ezt a dolgot.
Hanem az optimalizálás meg a pc-s környezethez igazítás az úgy ahogy van kimaradt, ezt jól jellemzi pl. az, hogy ilyen alap dolgot mint, mondjuk a textúra felbontás nem lehet állítani, mert csak 1 féle textúra felbontást csináltak a box-os verzióhoz... De amire lenne lehetőség azt se lehet állítani, pl. a Blurt kikapcsolni, vagy sm2.0 meg sm3.0 futási mód között váltani. Az ittott elég igénytelen kidolgozatlan grafika meg az ehhez párosuló botrányos gépigény meg a másik része a dolognak, bár ez a boxos verzióban is ugyanilyen, gondolom. -
Dean
tag
az elejin le akar tölteni 1 javítást
na most én ezt nem engedtem neki
lehet, hogy kéne azt menne jól?
krapekom hekkel én mindenkit kinyírok
és az csak hekkel és hekkel
nem bírom a feszültséget elindulok a lépcsőn
azonnal kiírja, hogy szevasz
[Szerkesztve] -
desolator
senior tag
Csak azt tudnám, hogy miért nem képesek bele tenni az 1280*1024-et, mikor még mindig ez a legerterjedtebb használt felbontás a legtöbb mai TFT-n!!
[Szerkesztve] -
Dean
tag
A színházas hibás mentés volt.
újrakezdtem előlről és igy ok volt.
az Irene-s rész nekem is problémás
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
Próbálta már vki a multiplayer mission részt??
Már várok rá egy ideje haverral, de a zsír új alaplap épp garozás alatt.....
Szal multiplayer mode tapasztalatokat ide nekem!!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tr00p3r
addikt
ahogy a nevéből is kiderül ez egy ''szélesvászon'' patch [link]. az alábbi felbontásokat teszi támogatottá:
16:10
960x600, 1280x800, 1440x900, 1680x1050, 1920x1200 and 2560x1600
16:9
1920x1080, 1360x768 and 1280x720
Other resolutions
1280x1024 and 1280x768
szerintem ettől még nem fog felgyorsulni a játék maga és a beállítások sem változnak....
[Szerkesztve] -
fugee
csendes tag
Akinek gondjai vannak a gépigénnyel vagy nem tudja hogy a minimum gépigény megfelel-e
annak itt van ez az oldal: http://www.srtest.com/referrer/srtest
Kiválasztod a játékot(adott esetben a Rainbow six vegast)
és vársz amíg ki nem jön egy összehasonlítás
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
skacok a guru 3d.comon van valami widescreen patch..de az gyorsítja is a gamet nem?mármint jobak leszenk a beállítások????vagy mi az?
-
Đusty
addikt
Hogyan lehet ezzel interneten játszani? Kér egy CD kulcsot ami nincs se a DVD-n se a füzeten. Sajnos el is tudom képzelni, hogy a béna magyar terjesztő véletlenül nem adta hozzá, ahogy a hátulját is rendesen elírták ''Metsd meg.....'' elég gáz.
Ha tudja valaki hol található a CD-key legyen szíves megírni. köszi -
Gabeee
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tényleg csak egy kis nyomás kellett, hogy megoldjam a problémát...

-
feka007
veterán
Hallottam, hogy nagy az igény, de nálam perfect fut

Kicsit elbíztam magamat az első pályán, ez a látvány-UE 3 ide vagy oda- valóban nem nagy szám (leszámítva a HDR-t).A textúrák eléggé mosottak, ráadásul a magasztalt fizika is olyan Doom3
Mexikó az elég szép, de Vegas az gyenge nagyon, ez az UE3 nem az az Unreal Engine 3. Szal még mindig az Oblivion a legszebb játék 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)