- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertalanfi
csendes tag
válasz
tzscske #2972 üzenetére
Az rendben is van, a tömböt létrehozom, megvan. De telepítés során mikor megadom a gyártói lemezt van rajta 4 tipus Intel 82801FR SATA RAID CONTROLLER,
82801FR,82801 ER,6300ESB SATA RAID CONTROLLER azt hiszem mindel próbáltam de vagy azt a hibaüzenetet adja, hogy nem lehet betölteni a iaSor.sys-t vagy hogy nem talált merevlemezt...... -
Bali27
addikt
válasz
tzscske #2948 üzenetére
Ok.. Csak aztmondtam hogy megy a gép.. Stabil meg minden.. De csináltam HD tuneval..
Itt az 53 gigásRaidtömb 16K csikszéllel [link]Itt a 446 gigás Raidtöm 64Ks csikszéllel.. (ahogy eddig észrevettem szinte mindegymiyklen csikszél, a Tömb mérete sokkal jobban számit... Mivel nekem a kis tömb mindig gyorsabb volt akármyileen csikszélen volt mint a nagyobb tömb...
[link]
Valaki tud olyan defrag nevet mondani ami normálisan defragol raidet? -
rrr8901
csendes tag
válasz
tzscske #2901 üzenetére
A gép gigabites hálózaton van (gigabites switchekkel, de a hálózat többi számítógépe csak 100 megabitet kap, ráadásul nem is minden ember gépe bír 100 megabittel tölteni), több mint 200 ember használja ezt a szervert, napi rendszerességgel. Azért írtam 5 embert, mert nem sűrűn töltenek annál többen egyszerre. Persze előfordul pár óránként, de csak rövid időre. (Ugyebár a nagy sebesség miatt gyorsan leszedik, ami kell.)
Az írás mennyisége nagyon kicsi az olvasáshoz képest. (Napi átlagosan 5 GB feltöltés, míg a szerverről letöltött napi adatmennység 100 gigabájtokban, terabájtokban mérhető.
A RAID szintekkel tisztában vagyok, de a raid 1 elég pazarló megoldásnak tűnik ide. Kisebb, kevesebb winchesternél nem nagy gond, de több terabyte adatnál nagy értéket képvisel az elvesztett terület.
A kérdés tehát arra irányult, hogy a gyakorlatban milyen teljesítményt képes hozni a RAID, akár az 1+0, a 0+1, akár az 5, abban az esetben, ha egyszerre több fájlt kell olvasni, ilyen terhelés esetén a csíkozás méretét miként célszerű megválasztni. -
-
borg315
aktív tag
válasz
tzscske #2080 üzenetére
köszönöm a segítséget;
4-hez: izé, úgy értettem a menekülőútvonalat, hogy ha nem jön össze a raid, hanem lesz két ~egyforma sata-s vinyóm, akkor mondjuk napi mentést csinálnék az egyikről a másikra, de lehetőleg úgy h bebootoljon, stb.
emberek, okosságokat hintsétek mééég pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1
- Horgász topik
- Robogó, kismotor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest