- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Úgy néz ki mégis maradt a hibrid rendszer!!!
Az utolsó post-om óta nem volt semmilyen gondom, betonstabil a gép minden szempontból (bár az ilyet nem illik elkiabálni).
Annyit módosítottam a felálláson, hogy a dvd-t átdugtam egy másik sata portra. Talán ez okozta a problémát (az alaplap leírása erre nem tett semmilyen utalást).
-
Dimitrov
csendes tag
Mitismondjak...ezen sajna nem csodálkozok, hogy nem szerette az egy vinyon a stripe-ot és a mirrort. Sajnos most én is egy intel raiddel tolom mert elcseréltem az a8r-emet egy p5b-re mert ott fontosabb volt a raid, de amint lehet megprobálok hardveres raidhez jutni, mert ez totál instabil...
Eddig egyedül az ULi m1575ös délihid (m5288as raidvezérlö) ami tud egy hardveres raidhez hasonlo szolgáltatást bios szinten<meg a silicon image 3132, de az ritka ahogy néztem>, ezt onnan tudom h beszéltem sok emberrel akik probálkoztak softraidekkel és nekik sem jött össze igazánIsmerösömnek pont egy ügyfélnél állt meg élesben adattal teli mirror és 2nap alatt jöttek rá h milyen modon indithato el..azota lemondott az ügyfél a raidröl
Az egészben az a dühitö h azért lett véve a 2 vinyo meg a p5b-s gép is h nagyobb legyen az adatbiztosnág, de ezt vhogy nem érzékeltük a tesztelés során<simán el tudtam ugy vágni a gépet h ne tudjuk visszaállitani az intelraiddel a dolgokat>, tehát a kiadott pénz majdhogynem fölösleges volt...de szerencsére az uli kihuzott a bajbol
[Szerkesztve] -
BSOD
senior tag
''Megoldottam''... lementettem mindent (ghost), újraépítettem és visszatettem. Most működik rendesen.
A dokumentációban olvastam, hogy van egy hibrid megoldásra lehetőség. A 2 lemezből álló tömböt fel lehet bios-ban ''particionálni'' több részre és van rá mód, hogy egy tömbön belül raid1 és raid0 is lehet. Ez számomra nagyon jó megoldás lenne, mert a kritikus anyagok biztonságban lehetnének, ill. lenne egy gyors része is a tömbnek.
Meg tudja valaki az ich9r ezen funkiójának létezését erősíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged