- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nahh srácok... cégnél beütött a szar...
Tegnap este a fileserver tökéletesen üzemelt, majd egyszercsak iccaka eldobta a hardware-es RAID 1-et. Mikor reggel bementem (mert ugyebár behívtak), a tömbbből a HDD0-on levő HDD tartalmazta az adatokat de a HDD1 nem.
Leállítottam, bekötöttem a HDD0-t single-be. A kérdés, hogyan tudom ismét munkára fogni, az amúgy jó és működő HDD1-et, a nélkül, hogy a HDD0-t le kelljen takarítani. Nem kívánom a jogokat minden felhasználónak minden mappájához újra kiosztani, nem is beszélve a rakat dokumentumról és a cég összes termékének rajzáról.
Épeszű nem légből kapott és "gyorsan" végrehajtható adatvesztés mentes megoldásokat várok
2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.Nem a HDD-k nem egy serverben hanem egy HP office gépben vannak. Igen a rendszer is a HDD-ken van mirrorban, igen meghülyültem mikor SIL3114-re bíztam, de ennyi van... kis cég kis költségvetés óccó sz@rokból várépítős buli.
Köszi előre is és az itt élőktől elnézést kérek, hogy nem olvastam vissza hátha van már erre válasz, de szemrehányás helyett beérem egy linkkel is
Apropó WIN7 64bit ultimate van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.