Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nahh srácok... cégnél beütött a szar...
Tegnap este a fileserver tökéletesen üzemelt, majd egyszercsak iccaka eldobta a hardware-es RAID 1-et. Mikor reggel bementem (mert ugyebár behívtak), a tömbbből a HDD0-on levő HDD tartalmazta az adatokat de a HDD1 nem.
Leállítottam, bekötöttem a HDD0-t single-be. A kérdés, hogyan tudom ismét munkára fogni, az amúgy jó és működő HDD1-et, a nélkül, hogy a HDD0-t le kelljen takarítani. Nem kívánom a jogokat minden felhasználónak minden mappájához újra kiosztani, nem is beszélve a rakat dokumentumról és a cég összes termékének rajzáról.
Épeszű nem légből kapott és "gyorsan" végrehajtható adatvesztés mentes megoldásokat várok
2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.Nem a HDD-k nem egy serverben hanem egy HP office gépben vannak. Igen a rendszer is a HDD-ken van mirrorban, igen meghülyültem mikor SIL3114-re bíztam, de ennyi van... kis cég kis költségvetés óccó sz@rokból várépítős buli.
Köszi előre is és az itt élőktől elnézést kérek, hogy nem olvastam vissza hátha van már erre válasz, de szemrehányás helyett beérem egy linkkel is
Apropó WIN7 64bit ultimate van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.