- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nahh srácok... cégnél beütött a szar...
Tegnap este a fileserver tökéletesen üzemelt, majd egyszercsak iccaka eldobta a hardware-es RAID 1-et. Mikor reggel bementem (mert ugyebár behívtak), a tömbbből a HDD0-on levő HDD tartalmazta az adatokat de a HDD1 nem.
Leállítottam, bekötöttem a HDD0-t single-be. A kérdés, hogyan tudom ismét munkára fogni, az amúgy jó és működő HDD1-et, a nélkül, hogy a HDD0-t le kelljen takarítani. Nem kívánom a jogokat minden felhasználónak minden mappájához újra kiosztani, nem is beszélve a rakat dokumentumról és a cég összes termékének rajzáról.
Épeszű nem légből kapott és "gyorsan" végrehajtható adatvesztés mentes megoldásokat várok
2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.Nem a HDD-k nem egy serverben hanem egy HP office gépben vannak. Igen a rendszer is a HDD-ken van mirrorban, igen meghülyültem mikor SIL3114-re bíztam, de ennyi van... kis cég kis költségvetés óccó sz@rokból várépítős buli.
Köszi előre is és az itt élőktől elnézést kérek, hogy nem olvastam vissza hátha van már erre válasz, de szemrehányás helyett beérem egy linkkel is
Apropó WIN7 64bit ultimate van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2db 2TB-os Seagate a szenvedés trágya.