Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Ha eleve tervezed, hogy át fogod vinni másik gépre akkor szerintem jobb a Windows+dinamikus lemezből raid5. Ezt biztos át tudod vinni másik gépre.
Nekem van egy Atom-os supermicro lapom amin ICH9R van. Amikor megvettem kipróbáltam az alaplapi riad5-öt és a win+dinamikus lemez raid5-öt is. És igencsak meglepődtem, hogy a win-es raid5 kb. 10-15%-kal gyorsabb volt olvasásban mint az inteles alaplapi. Írásban meg még nagyobb volt a különbség a win-es javára. Mindkettő szoftveres ugye, csak az alaplapi egy driveren keresztül megy, a win-es meg tisztán op. rendszer.
Aztán a vége az lett, hogy vettem egy rendes hardveres raid kártyát ami persze sokkal jobb sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest