- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
HD sentinelt elötte nem néztem
Úgy értettem, hogy teljesen jók, hogy az én értékrendem szerint, hetekig használtam aktívan mindkettőt, nagy adattömegeket mozgattam, szépen ment... bár most jut eszembe, hogy mikor a windowst telepítettem, akkor formázásnál 75%-nál elakadt néhány percre és kattogtak a vinyók, de nem foglalkoztam vele, egy éve mikor elöször raid-be raktam és windows húztam rá akkor is ezt csinálta. Látom nagy hülyeséget mondtam azzal, hogy teljesen jók
hdd sentinellel pedig most úgynézem nemtudom megnézni őket külön-külön, mert egy tömbben vannak. Meg lehet valahogy nézni anélkül, hogy bontanám a tömböt ? És csak egy gépet tudok felhasználni, sehova sem tudom átpakolni, hogy ott megnézzem
mod: jaj és drivert nem telepitettem újra, mert raid rom is irja a problémát, azthittem nincs köze hozzá.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy értettem, hogy teljesen jók, hogy az én értékrendem szerint, hetekig használtam aktívan mindkettőt, nagy adattömegeket mozgattam, szépen ment... bár most jut eszembe, hogy mikor a windowst telepítettem, akkor formázásnál 75%-nál elakadt néhány percre és kattogtak a vinyók, de nem foglalkoztam vele, egy éve mikor elöször raid-be raktam és windows húztam rá akkor is ezt csinálta. Látom nagy hülyeséget mondtam azzal, hogy teljesen jók
hdd sentinellel pedig most úgynézem nemtudom megnézni őket külön-külön, mert egy tömbben vannak. Meg lehet valahogy nézni anélkül, hogy bontanám a tömböt ? És csak egy gépet tudok felhasználni, sehova sem tudom átpakolni, hogy ott megnézzem