Hirdetés
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Helló,
Alaplapi RAID megooldást használok, az AMD-nek a RaidExpert2 szolgáltatását. 2 HDD volt RAID1-ben, mert azt olvastam, hogy RAID1 esetén ha az egyik HDD elszáll, akkor a másikon még ott lesznek az adatok.
Most kaptam rá egy Array Failed hibaüzenetet, megnéztem a BIOS-ba belépve, és a státuszra is azt íjra ott (a Windowson elérhehtő szoftveres felületen is), hogy FAILED.
Ellenben, amikor kiveszem mind a két meghajtót, az egyiket nem tudja külön betölteni a HDD-n meghajtón keresztül, gondolom ez a hibás, a másikat igen, ellenben formázni akarja a Windows és a Linux is.
Az lenne a kérdésem, hogy hozzá lehet férni az adatokhoz ami a HDD-n van,, formázás nélkül?
Ahogy utána olvastam anno a RAID1-nek ez lenne a lényege, hogy az egyik tönkre megy, akkor a másikon elérhető marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest