Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
Érdeklődöm: Aktív pihenésként sikeresen összeraktam és beállítottam négy ATA-s 600GB-s HDD-ből életem első RAID0-ás alkotását, ami ezt tudja:

... ami összméret csak 3x600GB(és nem 4x600GB), és a sebesség is "csak" 3-szorosa a korábbi egy-db-os értékeknek. Mindkét említett érték cache nélküli, mert nincs még szünetmentes táp.A Windows 11 ide vonatkozó Tárterület Kötetek-nél van egy ismeretlen méretű ide tartózó RAW állomány, amire ha rákattintok, nem nyílik meg semmi, sőt bezárul.
A RAID hardveres, a HP ML350p szerverben lévő gyári, x8 PCIe 3.0 sávot használ. Az az 1,02-ás érték a ChrystalDiskMark-ban nem kevés?

Valahogy ellenőrizném is ezeknek a RAID0-ás HDD-knek az állapotát. Azt hogyan tudom?

Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest