- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
Halli,
Próbáltam infót gyűjteni de nem merném azt állítani h minden tiszta így segítsetek kérlek.
A régi asztali (775) gépemen szeretnék raid-et eszközölni, aminek kízárólag az lenne a célja h gyorsabban töltsenek be a dolgok, tehát semmiféle fontos dolog nem lenne rárakva. Egy régi egyébként még jól működő wd vinyó van benne amit jó lenne meggyorsítani (van egy használatlan laptop vinyóm, nem szeretnék pl ssd-re költeni így gondoltam ez javíthat a sztorin).Ha jól látom a raid0 ami nekem kell, illetve ezt hardveres és szoftveres módon lehet megoldani. Win 10 van a gépen és nem szeretném újrarakni ha lehet, ekkor jön képbe a szoftveres verzió igaz?
Úgy meg lehet csinálni h berakom a gépbe a másik merevlemezt és pár megfelelő kattintással létrehozom a kívánt raid0-ás állapotot (újratelepítés nélkül)?Bárminemű tanácsot szívesen fogadok ami közelebb repít a célomhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest