- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Aktív témák
-
kovacsg007
csendes tag
A konfig
MSI K7V alaplap, Atholon XP 2000+, 2 x 256 mb DDR RAM, LG DVD-ROM, NEC 2500a DVD-RW
A hiba régen, csak a 3d játékoknál jelentkezett, ezért gyanakodtam melegedésre, Kicsit utánajártam a referenciaértékeknek és akkor láttam, hogy a karim túl nagy sebességen pörög. A karit 9700 non pro-nak vettem és még nem találkoztam olyannal, hogy a gyártó az olcsóbb kártyát gyorsabbnak húzza. Akkor radlinkerrel levettem a frekiket és azóta semmi gond nem volt. A fura az, hogy a hiba csak első bekapcsolás után jelentkezik. Tehát ha az XP boot képernyője után leállítom és pár másodperc múlva újraindítom a gépet akkor már jó. Néztem már én is a BIOS frissítés dolgot, de nem mertem belevégni, van valahol egy jó leírás ezzel kapcsolatban? Már leöltöttem egy HIS.9700.NP.128.hynix BIOS file-t, de nem tudom, hogy kellene kicserélni és, hogy biztosan jó-e ez a file. -
kovacsg007
csendes tag
Szisztok! Van egy HIS Radeon 9700 non pro kártyám. A karit gyárilag pro-nak húzták!!!, így két hét volt mire rájöttem, hogy a freki értékeket le kell venni 276/270 MHz értékekre (a 324/310-ről) , hogy ne essen szét a kép. Erre a Radlinkert használtam. Az új Catalyst óta (4.13.) a win xp bejelntkezési képernyője szétesik, de ha leállítom és kb. 1 perc múlva újraindítom a gépet akkor minden rendben. Láttatok már ilyet ? A kártya frekit most rivatuner low level tweak-kel vettem le a referencia értékekre, mert azt hittem, hogy a radlinker zavar be. Tehát a kérdésem, hogy a driver lehet hibás? vagy más tippek? Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest